Od hranjenja žirafa, usvajanja siročadi slonova, do safarija iz balona koji oduzima dah. Nevjerojatna raznolikost krajolika, kultura, divljih životinja i aktivnosti znači beskrajne mogućnosti za posjetitelje Kenije. Kenija nudi raznolik spektar okruženja, koja su relativno blizu jedni drugima, i ima izvrsnu domaću putničku infrastrukturu.

Bogata raznolikost divljih životinja u Keniji znači da niti jedno iskustvo u divljini nikada nije isto. Posjetitelji Kenije mogu doživjeti i vidjeti potpuno različite stvari. U jednom putovanju u Keniju možete posjetiti tropske šume, prekrasne plaže i pustinje, popeti se na planine i istražiti divljinu. U Keniji je moguće planirati safari koji kombinira avanturu i opuštanje, luksuz i prirodnu jednostavnost, društvena iskustva i samoću.

Do Kenije (Nairobi) u srpnju iz Zagreba možete u sljedećim terminima:

5. 7. 2021. – 19. 7. 2021. – 3.187 kn
8. 7. 2021. – 22. 7. 2021. – 2.975 kn
12. 7. 2021. – 26. 7. 2021. – 3.187 kn
15. 7. 2021. – 30. 7. 2021. – 2.983 kn

Let do Nairobija (Kenija) iz Zagreba traje oko 14 sati, a vozite se kompanijom Qatar Airways. Ako vas brinu dimenzije prtljage, pročitajte naš članak o dimenzijama prtljage koju dobivate uz plaćenu kartu, a podsjetite se i zašto se cijene avionskih karti toliko često mijenjaju na dnevnoj razini. Vaše će putovanje biti sa presjedanjem u Dohi (Katar) gdje bi se inače mogli zaustaviti u razgledavanju Dohe, no Katar trenutno za vrijeme objave ovog članka u državu ne pušta nikoga osim rezidenata države.

Politika prtljage kod Qatar Airways avio kompanije

Kod avioprijevoznika Qatar Airways u navedenu cijenu uključena je jedna torba do 7 kilograma koju sa sobom na avion unosite besplatno, kao i jedna priručna torbica. Uz to, u cijenu je uključen i jedan kufer do 25 kilograma težine kojeg predajete prilikom prijave na let. Više informacija o prtljazi potražite ovdje. Važno je napomenuti kako je besplatna promjena karte te datuma putovanja.

Važne informacije prije samog putovanja

Prije nego se odvažite na planiranje putovanja i samog odlaska na zračnu luku, savjetujemo vam da istražite koje su aktualne mjere na snazi u Keniji. Aktualne informacije možete pratiti ovdje.

Odlučite li kupiti svoju kartu za Keniju, svakako pročitajte naš članak i o jednom od najpoznatijih smještaja na svijetu – Giraffe manor hotelu u Keniji. Hotel u kojem su žirafe stanovnici dvorišta. Žirafe možete vidjeti s prozora svoje raskošne sobe ili terase u prekrasnom zelenom vrtu dok uživate u domaćoj kavi ili čaju. Nemojte se iznenaditi ni ako gurnu glavu kroz prozor vaše sobe ili blagovaone.

Puno, ali puuuuno fotkajte i fotke objavite na Instagramu. Ne zaboravite postaviti hashtag #punkuferhr. Ostanite zdravi, pratite preporuke nadležnih institucija i, najvažnije od svega - uživajte!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju