Tema: #kenija

Najbolji slatki doručak: 5 zemalja u kojima se ujutro fantastično jede

17.1.2019
Slatki doručak - 2

Slastica koju doslovno možemo prevesti kao „carev nered“ pravi se od punjene palačinke nasjeckane na manje dijelove. S njom u kombinaciji obično idu orasi, jabuke, grožđice i šećer u prahu, ali i nekakva slatka marmelada sa strane.

10 misterija divljine: Posljednja neotkrivena plemena

6.10.2014
Pleme Mursi iz Etiopije

Nakit koji nose na tijelu, jedinstveni jezik ili način prehrane čini svako pleme posebnom zajednicom kakve nema nigdje drugdje na svijetu...

Znate li što predstavlja ovaj nevjerojatni ružičasti oblak na jezeru?

23.3.2018
Jezero Nakuru - 3

Stručnjaci pretpostavljaju da svake godine Nakuru posjeti jedan do dva milijuna ružičastih ptica iz roda Phoenicopteriformes.

Prošetajte s Petrom "divljom stanom": Najljepši nacionalni parkovi Kenije

26.4.2017
Kenija - 16

Ljubitelj ste divljine, netaknute prirode i životinja? Afrički safari je na vašem popisu želja već dugi niz godina? Odlično, zavežite se, polijećemo! Restless girl vas vodi na safari kroz najljepše nacionalne parkove Kenije i Tanzanije. Let's take a walk on the wild side!

Najekskluzivnije destinacije za odmor na svijetu

25.5.2015
img placeholder

Sezona se polako zahuktava, a godišnji odmori kucaju na vrata. Gdje, kamo, s kim, koliko? Samo su neka od pitanja koja se nameću, no jedno uvijek ostaje zapostavljeno. Gdje ljetuje onih 1% privilegiranih i ultrabogatih stanovnika našeg planeta?

Top 7 po život najopasnijih gradova na svijetu!

6.5.2014
img placeholder

Putovati po svijetu najčešće je nezaboravno iskustvo, no to se s lakoćom pretvoriti u najgoru noćnu moru. Iako nigdje na svijetu niste sto posto sigurni (pa ni u vlastitom domu), neki gradovi su zbog konkrtnih razloga zaista opasniji od ostalih. Koji su to, i zbog čega - saznajte u nastavku...