Prvo se treba zavući na pod smočnice, i iz košarice izvaditi tu ukusnu lukovicu, a zatim pronaći dasku i nož i krenuti s reckanjem. Naravno, ako ste ga se sjetili kupiti, po mogućnosti domaći, a ne sve češće plastični...


Neki varaju pa uzmu onu stiskalicu, ili čak isforsiraju češnjak na atome u blenderu... no to nije tema današnjeg savjeta dana.

Naime, što ako uopće ne trebate izgubiti minute dragocjenog vremena guleći od kore češanj po češanj? Ovo će vas definitivno razveseliti!

U trendu Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kroketi od tikvica ilustracija Iz pećnice Kroketi od tikvica i sira: Recept za savršeni ljetni prilog uz pečeno meso