Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Odabrano
Želim više
Preporuke
Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Odabrano
Želim više
Preporuke
Upravljaj obavijestima
Prati nas
Impressum
Uvjeti korištenja
Zaštita privatnosti
Politika o kolačićima
#češnjak
Umami na talijanski
Bagna càuda: Recept za topli umak od tri i pol sastojka, savršen za druženja i tulume
Iz jednog lonca
Piletina u kremastom umaku: Recept zbog kojega ćete željeti mirisati po češnjaku
Kada ga dodati?
5 najvećih grešaka koje radimo kada kuhamo s češnjakom
Uz ribu ili meso
Mekan poput maslaca: Jednostavni trik kojim češnjak postaje nježan, kremast i neodoljiv
Slasna skordalija
Poput pirea od krumpira, ali bolje: Omiljeni grčki prilog pohanoj piletini, ribi ili mesu s roštilja
Divota!
Juha iz pećnice: Savršeni recept za specijalitet od cvjetače, sira i češnjaka
Savršeno kremasto
Kralj roštilja i pečenog mesa: Recept za libanonski namaz od češnjaka
Još vijesti