U trendu Spud Bud Zagreb - 6 Viralni hajp Zagreb je poludio za ovim jelom: Otvoren restoran koji poslužuje samo punjeni krumpir Turske mahune Tope se u ustima Ovako to rade Turci: Recept za najslasnije mahune koje ćete pojesti ove sezone Varivo od leće Tjedni jelovnik Kad je frižider "poluprazan": 7 prefinih jela za svaki dan ovoga tjedna koji se rade "od ničega"


Prije Orbita i Airwaysa žvakali smo Efektu. Dok smo potajice grabili Ledolinu iz hladnjaka, pjevušili smo joj 'Desertna krema kakve nema'. Obožavali smo jesti kruh s namazom Nugatinom, a kasnije u njegovoj šalici ispijati mlijeko pomiješano s Benkom.

Osamdesete nam možda nisu osiguravale mnogo različitih brendova, ali su oni dostupni obilježili naša djetinjstva i ostali u prekrasnom sjećanju. Zavirite u fotogaleriju i prisjetite se nekih slatkih zalogaja koje bi ponovo voljeli vidjeti na policama trgovina.