Dylan's Candy Bar, Miami
Za Ralpha Laurena sigurno svi znate. E pa Ralpha starog kći, Dylan, vlasnica je preslatkog dućana na Floridi, točnije u Miamiju. Središtem dućana dominira „lolipop“ stablo, slatkiši su posvuda oko vas, a zidovi su ukrašeni velikim bombonima. Također, strop je ostavljen drven, ali je obojan tako da podsjeća na - čokoladne pločice... Mljac!

Dylan's Candy Bar
Candylawa, Rijad, Saudijska Arabija
I arapski poluuotok svog konja za trku ima! Ovaj slatki dućan proteže se na dvije ogromne etaže i u njemu ćete naći sve slatkiše svijeta. Za njegovo otvaranje najzaslužnija je novozelandska tvrtka, na čemu joj najljepše zahvaljujemo.

@candylawa احس كني في مكان خيالي او عالم اخر
Sugarfina, Beverly Hills, Kalifornija
Rosie O'Neill i John Resnick odlučili su napraviti svijet slatkiša za odrasle, pa su u Los Angelesu otvorili trgovinu slatkišima Sugarfina.

Chocolate Tour ~ Beverly Hills 2014
Trgovina obuhvaća više do 125 različitih marki, s tim da dvije trećine od toga nije dostupno nigdje drugdje u SAD–u. Eh, ovdje nama iskusnim čokoljupcima sigurno ne bi bilo dosadno...

Chocolate Tour ~ Beverly Hills 2014
Candylicious, Singapur
U resortu Wolrd Sentosa, singapurskom odgovoru na Las Vegas, smjestilo se svega i svačeg, pa tako i dućan Candylicious.

Candylicious
Na 9000 četvornih metara prostora, zidovi su obloženi slatkišima, a u Candyliciousu ćete pronaći više od 5000 različitih proizvoda, od onih najpoznatijih, do manje poznatih marki.

Candylicious
Deliiicije, Zagreb
U centru metropole, kao i u četiri druga hrvatska grada, na ukupno 18 lokacija - čeka vas divan čokoladni, slatki i delikatesni svijet. Zasladite se i potpuno novim neodoljivim okusom kolača od badema, pistacija, limuna ili različitih začina. Izaberite kandirano voće, klementine, ili pak vrhunske džemove. Čeka vas i široki asortiman dijetalnih marmelada, zlatnih medica i ukusnih čajeva. Brandovi koje možete pronaći u trgovini Deliiicije su Lindt, Caffarel, Corsiglia Facor, Noble Chocolates, Coppeneur, Feyel, Walkers, i mnogi drugi.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju