Seoska kuća Margherita smještena je u Begovom Razdolju u Gorskom kotaru – najvišem naseljenom mjestu u Hrvatskoj na 1078 metara nadmorske visine.

Riječ je autohtonoj goranskoj kući staroj oko 140 godina koja je prije desetak godina u potpunosti renovirana. Obuhvaća 80 četvornih kvadrata, odnosno dvije spavaće sobe s četiri kreveta za ukupno pet gostiju, dnevnu sobu s kuhinjom i kupaonicu.

Drvene kućice u Mrzloj Vodici - 11 Putovanja 125 kuna na noć: Drvene "piramide" u Gorskom kotaru za savršeni odmor

Zbog svojeg specifičnog položaja na zapadnim obroncima Bjelolasice idealno je odredište za ljetni i zimski odmor. U ljeto pruža predah od velikih vrućina, a nudi mogućnost istraživanja zapanjujuće prirode na biciklu ili off road motoru.

Idealno je polazište i za planinarenje na Bjelolasicu, Bijele i Samarske stijene te Veliku Višnjevicu.

U neposrednoj blizini Margherite možete se baviti lovom i ribolovom, a u zimskim mjesecima isprobati skijanje u Mrkoplju koji je udaljen oko pet kilometara, ili na stazi za skijaško trčanje na Vrbovskoj poljani.

Žumberačka kućica - 13 Putovanja Kućica blizu Zagreba u kojoj se spava, kuha i pije rakija za 0 kuna

Povrh svega, ovdje možete i prirediti roštilj te druženje na terasi kuće sa svojim prijateljima, a besplatno se možete poslužiti i povrćem iz obiteljskog vrta.

Autohtona goranska kuća Margherita se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 600 kuna za noćenje.

Kućicu okružuje prekrasna priroda Kućicu okružuje prekrasna priroda (Foto: Airbnb.com)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju