Seoska kuća Margherita smještena je u Begovu Razdolju u Gorskom kotaru – najvišem naseljenom mjestu u Hrvatskoj, na 1078 metara nadmorske visine.

Riječ je autohtonoj goranskoj kući staroj oko 140 godina, koja je prije desetak godina u potpunosti renovirana. Obuhvaća 80 četvornih kvadrata, odnosno dvije spavaće sobe s četiri kreveta za ukupno pet gostiju, dnevnu sobu s kuhinjom i kupaonicu.

Drvene kućice u Mrzloj Vodici Putovanja 120 kuna za noć: Drvene "piramide" u Gorskom kotaru za savršeni odmor

Zbog svojeg specifičnog položaja na zapadnim obroncima Bjelolasice idealno je odredište za ljetni i zimski odmor. U ljeto pruža predah od velikih vrućina, a nudi mogućnost istraživanja zapanjujuće prirode na biciklu ili off road motoru.

Idealno je polazište i za planinarenje na Bjelolasicu, Bijele i Samarske stijene te Veliku Višnjevicu.

U neposrednoj blizini Margherite možete se baviti lovom i ribolovom, a u zimskim mjesecima isprobati skijanje u Mrkoplju, koji je udaljen oko pet kilometara, ili na stazi za skijaško trčanje na Vrbovskoj poljani.

Žumberačka kućica - 13 Putovanja Kućica blizu Zagreba u kojoj se spava, kuha i pije rakija za 0 kuna

Povrh svega, ovdje možete i prirediti roštilj te druženje na terasi kuće sa svojim prijateljima, a besplatno se možete poslužiti i povrćem iz obiteljskog vrta kada je dostupno.

Autohtona goranska kuća Margherita iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko tisuću kuna za noćenje.

Podigli kuće na krateru asteroida: Njemački grad koji leži na tonama dijamanata Nordlingen Nördlingen - 4 Nördlingen - 3 +6 Nördlingen - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju