Želite li se dubinski odmoriti, pobjegnite od buke i strke grada i pronađite komadić raja u prirodi. Ova novoizgrađena kuća od prirodnog kamena na Visu svjesno je uklopljena u stjenoviti krajolik, a jedno je od onih mjesta koje pružaju mogućnost za apsolutni reset.

Pozicionirana je na izoliranom mjestu – izdiže se 200 metara iznad južne obale Visa te ima zapanjujući pogled na more i okolicu. Kad je vrijeme vedro i lijepo uživati možete čak i u pogledu na talijanske planine.

Kuća od prirodnog kamena na Visu, Airbnb - 8 Kuća od prirodnog kamena na Visu, Airbnb - 8 (Foto: Airbnb.com)

Iako se prostire na tek 25 četvornih metara, ova kamena kućica ima sve što je potrebno za udoban odmor udvoje. Na raspolaganju vam spavaća soba s velikim bračnim krevetom, kupaonica i funkcionalna kuhinja u s hladnjakom, plinskom pločom za kuhanje i sudoperom.

Izolirani od svijeta

Na terasi kuće pronađite viseću mrežu i ležaljke za odmor i sunčanje.
Imajte na umu da je ovo mjesto stvoreno za ljude koji žele uživati u tišini i biti jedno s prirodom. I stvarno je udaljeno od većine pogodnosti modernog svijeta.

Da biste došli do trgovine ili restorana morat ćete prošetati ili provozati se po neasfaltiranom putu oko 10 kilometara. Do prve plaže, pak, dijeli vas 15-ak minuta vožnje automobilom.

Kuća od prirodnog kamena na Visu, Airbnb - 6 Kuća od prirodnog kamena na Visu, Airbnb - 6 (Foto: Airbnb.com)

Opremljena je snažnim solarnim sustavom, dok se voda za piće filtrira iz kišnice.

Kućica za odmor nalazi se u sklopu nešto većeg obiteljskog posjeda na kojem se uzgajaju masline, grožđe, smokve, bademi, limuni, naranče, ali i raste začinsko bilje poput ružmarina, origana, majčine dušice i kadulje. Baš zato u zraku se osjeća prekrasan miris bilja i mora koji dodatno opušta.

Iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 165 eura na noć. Dio njenog šarma otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Skroviti raj na Visu: Kućica tik uz more savršena za robinzonski odmor udvoje Kuća na Visu za robinzonski odmor - 10 Kuća na Visu za robinzonski odmor - 9 Kuća na Visu za robinzonski odmor - 7 +6 Kuća na Visu za robinzonski odmor - 6

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju