Novi Zeland
Ovo je pravo mjesto za aktivan odmor, od skijanja do pješačenja i pravog adrenalinskog uzbuđenja. A kad ste gotovi s nabijanjem adrenalina, odmorite se u vrućim kupkama ili u mnogobrojnim vinogradima kušajući razna vina. Dajte si dovoljno vremena da istražite magični krajolik i obalu. Ostat ćete zadivljeni.

Kambodža
Kambodžanske plaže su puno puta nepravedno podcijenjene spram obližnjih tajlandskih. Uživajte u ljepoti plaža od bijelog pijeska i opustite se u miru, a zaljubljeni će svakako imati romantične trenutke kojih će se sjećati čitav život. Jesmo li spomenuli da je pivo 50 centi?

Vijetnam
Vijetnam je blagoslovljen napuštenim prirodnim ljepotama i pravo je mjesto za utažiti glad za avanturom i prekrasnim krajolicima. Pronađite mir u hramu ili istražite bezbroj staza i podzemnih tunela.Ne propustite vijetnamski hot-pot od jegulja, peče, peći će, i još će peći, ali je genijalan!

Egipat
Veličanstveni spomenici ostavit će vas bez daha. Da ne govorimo o pijesku u pustinji. Magija, misterij i zadovoljstvo koje ovo mjesto pruža savršeni su za ljude koji žele iskušati nešto veliko i tajnovito. Romantično krstarenje uz obalu je pravo zadovoljstvo, a pogledi koji se pružaju su nezaboravni. Još ako uđete u Keopsa, brrr...

Hawaii
Nije čudo što ga njegova prirodna ljepota čini jednim od najomiljenijih odredišta za medeni mjesec, ali ovaj otok je puno više od meke za zaljubljene parove. Biciklirajte niz vulkan, ili zaronite u Molokiniju, jednom od najboljih mjesta za ronjenje na svijetu. A tek seks na plaži!? Mislili smo na koktel, sram vas bilo!

Južna Afrika
Upijte sve ljepote koje pruža divljina na safariju. Za sve one koji su zabrinuti za ugrožene životinje, Južna Afrika je mjesto koje svakako morate posjetiti. Što i nije preporučljivo s malim djetetom."Ne dirati macu, fuj maca!"

Francuska
Pariz je grad zaljubljenih. Dvoje, ne troje. Djeca neka pričekaju tako dugo dok ne posjetite Pariz. A kad ste već u Francuskoj otiđite na jug i uživajte u predivnim vinima.

Cipar

Cipar je proglašen najboljim turističkim odredištem na Mediteranu. Pitoreskna sela su savršena za istraživanje, a predivni krajolici i plavo more jednostavno zovu na opuštanje. A tek tulum  s Britancima - neprocjenjivo!

Arizona
Rafting, kajaking, let balonom, golf, bicikliranje, penjanje… Sve je to puno lakše ako dijete nije pored vas. Sad dok ga još nema, svakako skoknite na malo adrenalinske injekcije. A usput obavite i shoping, ruletić, rodeo...

Španjolska
Matadori, bikovi i predivna vina. Ova zemlja poznata je po pješčanim plažama i ljetnim partijima, bogata poviješću i prirodnim ljepotama. Spoj triju kultura, islam, židovstvo i kršćanstvo, vidi se najbolje na tanjuru prepunom veličanstvene hrane. Jedu li djeca paellu?

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju