Iznad prekrasne uvale u naselju Selca na otoku Braču izgrađena je šarmantna kućica od 40 kvadratnih metara. Od mora je udaljena svega 10 metara, a okružena je prekrasnim borovim stablima.

Kućica obuhvaća spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju i kupaonicu s toaletom. Na raspolaganju vam je i lijepa terasa s roštiljem i stolom za uživanje u vlastitim kulinarskim kreacijama, ali i čarobnom pogledu na okolicu.

Koliba Šume pjevaju u Gorskom kotaru - 6 Putovanja Šume pjevaju: Koliba u Gorskom kotaru za robinzonski odmor na 1000 metara visine

Kućica je idealna za parove, a posebno one koje uživaju u avanturama robinzonskog tipa. Prostor, naime, nije klimatiziran, a opremljen je solarnim ćelijama koje osiguravaju energiju samo za najosnovnije kućanske i ine aparate.

I voda se grije solarnom putem te je potrebno pripaziti na potrošnju iste jer je nema u neograničenim količinama. S druge strane, ovo je mjesto koje će vam pružiti mnoštvo mira, tišine i smirenosti.

Slika nije dostupna Putovanja 10 metara iznad zemlje: Kućica na drvetu u obliku češera s neponovljivim pogledom

Ovo idilično mjesto na Braču iznajmljuje se preko Airbnb-a po cijeni od oko 1400 kuna za noć, a do njega se može doći samo brodom. Ne brinite, vlasnik će vam pomoći oko dolaska i odlaska, a što ćete sve tamo zateći, pogledajte u galeriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju