Na 10 metara iznad zemlje, lebdeći uz granje čarobne šume sekvoje u Bonny Doonu u Kaliforniji smjestila se kućica The Pinecone Treehouse. Ova jednosobna kućica u obliku češera pruža spektakularni pogled od 360 stupnjeva na okolicu.

Iako jamči totalno opuštanje i mir u veličanstvenoj prirodi, nije baš za svakoga, a posebno one koje se boje visina.

Kuća u selu Cerovac Barilovićki u Karlovačkoj županiji - 6 Putovanja Kućica pokraj Karlovca u kojoj želimo provesti proljeće

Do nje, naime, vode tek stepenice. Na raspolaganju vam je zaštitno remenje prilikom penjanja, ali ono i dalje zahtjeva određenu fizičku spremu i trud. Baš zato, kuća nije namijenjena djeci mlađoj od 12 godina.

Kućica se sastoji od jedne prostorije – ostakljene spavaće sobe s bračnim krevetom za maksimalno dvije osobe – koja je okružena stablima sekvoje. Na zemlji se nalazi tek kupaonica s tušem i pripadajućem toaletom.

Slika nije dostupna Putovanja Krevet u skrivenoj špilji na kojem mnogi žele prespavati za 1400 kuna na noć

Kućica se inače iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 2800 kuna za noć, no trenutno nema raspoloživih datuma za rezerviranje. Kako izgleda život u kućici na 10 metara visine, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju