Između naselja Mrkopalj i Begovo Razdolje na visini od 1009 metara nalazi se drvena koliba po imenu Šume pjevaju. Zbog položaja, ali i svojih karakteristika idealna je destinacija za ljubitelje prirode i robinzonskog odmora.

Ovdje vam je na raspolaganju voda iz cisterne, ali i struja od 12 volti koja se dobiva preko solarnih panela. Boravak u kolibi stoga iziskuje neke vještine „preživljavanja“ – od paljenja vatre u kaminu ili na roštilju do pažljivog korištenja vode iz spremnika.

Slika nije dostupna Putovanja Na 5 kilometara od Fužina! Planinska kućica u Gorskom kotaru za odmor duše i tijela

Ova planinska koliba prostire se na 50 četvornih metara, može smjestiti sveukupno četiri osobe, a osobito je popularna među parovima. U kući nema Wi-Fija niti televizora, ali on vam i ne treba usred tako spektakularne prirode.

Šume pjevaju obuhvaća spavaću sobu s manjom dnevnom sobom, mini kuhinju opremljenu hladnjakom, pločom za kuhanje i pećnicom, kupaonicu s tušem, te vrt i terasu. Poslužiti se možete i besplatnim privatnim parkiralištem.

Challet Calla - 10 Putovanja Može li bolje? Kućica u Gorskom kotaru idealna za odmor u planinama

Koliba se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 850 kuna na noć. Kako ona izgleda, provjerite u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju