Između naselja Mrkopalj i Begovo Razdolje na visini od 1009 metara nalazi se drvena koliba po imenu Šume pjevaju. Zbog položaja, ali i svojih karakteristika idealna je destinacija za ljubitelje prirode i robinzonskog odmora.

Ovdje vam je na raspolaganju voda iz cisterne, ali i struja od 12 volti koja se dobiva preko solarnih panela. Boravak u kolibi stoga iziskuje neke vještine „preživljavanja“ – od paljenja vatre u kaminu ili na roštilju do pažljivog korištenja vode iz spremnika.

Ova planinska koliba prostire se na 50 četvornih metara, može smjestiti sveukupno četiri osobe, a osobito je popularna među parovima. U kući nema Wi-Fija niti televizora, ali on vam i ne treba usred tako spektakularne prirode.

Šume pjevaju obuhvaća spavaću sobu s manjom dnevnom sobom, mini kuhinju opremljenu hladnjakom, pločom za kuhanje i pećnicom, kupaonicu s tušem, te vrt i terasu. Poslužiti se možete i besplatnim privatnim parkiralištem.

Koliba se iznajmljuje preko internetske platforme Booking po cijeni od oko 133 eura na noć. Kako ona izgleda, provjerite u fotogaleriji.

4 idealne kuće za odmor u kojima ćete pronaći savršen bijeg ove zime Ponuda kuća za zimski odmor - 3 Ponuda kuća za zimski odmor - 2 +0 Ponuda kuća za zimski odmor - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju