Waves Denim Bar and Restaurant
u Mesničkoj 6 u Zagrebu pravi je hit među turistima, s obzirom da se nalazi na putu prema poznatim atrakcijama kao što su Gornji grad i Grički tunel.

Internacionalne goste, ali i domaću publiku vesele kulinarskim izletima u tajlandske, indijske i indonezijske okuse u nekoliko sljedova iza kojih se nalaze mladi chefovi Vedran Stojanac i Bojan Vukelić.

Većina jelovnika je ipak prilagođena svakodnevnim gastronomskim željama, pa se ovdje može probati jela sa žlicom po pristupačnim cijenama, kreativni sendviči od pečenog povrća ili mesa s grila, razne salate, morske delicije, hamburgeri i mesni odresci.


Mjesto gdje se fino jede cijeli dan
Ujutro se služe i doručci koji su još uvijek rijetkost u ponudi zagrebačkih restorana, a tijekom dana može se odabrati i jedan od tri dnevna specijala (od čega je jedan vegetarijanski) koji ovise o sezoni i dostupnosti namirnica te koštaju od 50 do 80 kuna.

U ponudi su i hrvatska vina manjih hrvatskih vinara, probran izbor žestokih domaćih pića i craft piva, a kroz tjedan se organiziraju i razni after work programi, te live glazba u večernjim satima.

Waves Denim Bar and Restaurant ponosi se bogato dekoriranim interijerom s tridesetak raspoloživih mjesta. Prostorom dominiraju ručno izrađeni lusteri od čaša, orijentalne vaze, strop sastavljen od bočica parfema te ispisana imena raznih svjetskih gradova-luka.

U fotogaleriji pogledajte dio ponude i atmosfere Waves Denim Bara and Restauranta

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju