Tema: #Zagreb

Timelapse koji ostavlja bez daha: Dokaz da i ove godine imamo najbolji Advent u Europi

7.12.2018
Zagrebački Advent - 2

Trgovi i šetališta u centru Zagreba odjenuli su blagdansko ruho, a ulice su ispunili neodoljivi mirisi pečenih kobasica, fritula i drugih prosinačkih specijaliteta.

1 motiv, 4 godišnja doba: Jedinstveni kalendar i pozivnica za istraživanje hrvatskih čuda prirode

30.11.2018
Okić - 2

Zagrebačka županija u suradnji s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije tradicionalno izdaje godišnji kalendar, ovaj put tema su prirodne baštine županije...

Novo mjesto za kavu ili pivo u Zagrebu: Omiljeni zagrebački klub otvorio dnevni boravak

28.11.2018
Grif - 9

Gosti već imaju puna usta hvale za novi prostor Vintage Industriala, u koji se dolazi na kave ili pivo po povoljnim cijenama...

Pionir hrvatskog fast fooda: "U redovima od 100 metara hamburgere su preprodavali tapkaroši“

28.11.2018
Hamby - 5

Nostalgični okusi Hambyja oživjeli su u blizini originalne lokacije, a crtice iz zlatnih osamdesetih ispričao nam je vlasnik Dražen Golik.

Zagrebačka Kalelarga: Novi sjaj popularnog restorana iz devedesetih

22.11.2018
Restoran Kalelarga - 6

Namirnice s malih obiteljskih gospodarstava, kao i spoj tradicije s modernim pristupom kuhanju aduti su popularnog restorana s kojim se vraćaju na gurmansku kartu Zagreba...

Što se to dobro kuha u Kavkazu? Predstavljen jelovnik u popularnoj zagrebačkoj kavani

22.11.2018
Jelovnik Kavkaz jesen 2018. - 2

Za glavno jelo odabran je kunić, koji se nakon višesatnog pečenja u temeljcu od korjenastog povrća kombinira s tjesteninom pappardelle, dok se domaća šalša dodaje pri samom kraju i daje specifičan okus ovome jelu.

Sitno brojimo: 2 tjedna do najiščekivanijeg adventskog događanja

15.11.2018
Fuliranje - 5

Fuliranje uskoro otvara svoja vrata na Strossmayerovu trgu, a očekuje nas obilje sjajne hrane, cuge i muzike, kao i besplatan doček Nove godine uz poznati label elektronske glazbe Defected...

Glava u Balonu: Slasni razlozi za ručak na zagrebačkom Prisavlju

9.11.2018
Balon - 1

Na tanjurima restorana Balon sve ima svoje zašto i zato, a priču zaokružuju poznati okusi koje vučemo negdje iz centara za ugodu i sjećanja na bezbrižno djetinjstvo...