Tema: #Zagreb

Novi kafić u kultnom prolazu oživio priču o zagrebačkoj "Skitnici" i Dami

15.3.2019
Miškec bar - 6

Školske klupe, cirkusanti i koža na rustikalnim zidovima, kao i radio prijemnici unose živost u prostor koji bi mogao postati omiljeni kafić u zagrebačkom centru...

Franko's: Novo mjesto za vrhunsku pizzu u Zagrebu

12.3.2019
Franko\'s - 7

Fermentirano tijesto, zanimljivi sastojci i originalni interijer plijene pozornost nove pizzerije u Branimirovoj...

Dobar roštilj u Zagrebu: Odlična rebarca, teleći ćevapi i vrući uštipci

5.3.2019
Brenner - 1

Kao zagrijavanje za teleće ćevape i prefina rebarca, u Brenneru nude vruće uštipke, domaće čvarke i druge "divotice"...

Od Iloka do Dubrovnika: Ovo su 63 najbolja restorana u Hrvatskoj

1.3.2019
Pelegrini, Šibenik

Prestižni francuski gastronomski vodič Michelin objavio je svoj popis najboljih za 2019. godinu, a u prestižnom društvu našlo se čak 63 restorana iz Hrvatske.

Gdje pojesti dobre pržene lignje u Zagrebu?

21.2.2019
Stara Sava

Meke, a hrskave, s tartarom i krumpirićima – definicija je hrvatske hrane za utjehu petkom. Donosimo prijedloge za sasvim solidne lignje...

Zagrebačka slastičarnica koja nudi samo 6 vrsta kolača i svaki ih dan rasproda

21.2.2019
Slastičarnica Le kolač, Zagreb - 6

Nude se kolači Ruby, Limun, Lješnjak, Čokolada, Pita od jabuka te Cheesecake. Svaki je kolač pomno osmišljena slojevita kompozicija sastavljena od sastojaka koje suptilno podcrtavaju glavnu namirnicu.

5 restorana s domaćom hranom nadomak Zagreba zbog kojih vrijedi sjesti u auto

10.1.2018
Kezele

Beli žganci s tropom, palačinke na 45 načina, pohani mozak, jarići i kopuni specijaliteti su zelenog prstena Zagreba i otkrivaju mnogo o tradiciji te običajima koji se "prepisuju" generacijama...

5 stvari koje niste znali o najdražem mjestu za nalaženje Zagrepčana

18.1.2019
Kip bana Josipa Jelačića - 2

Konjaničke statue otkrivaju kako su skončali slavni junaci iz povijesti. Ako na kipu konj ima obje prednje noge podignute u zrak, osoba na konju poginula je u borbi.