Sandro Puncet nedavno je osvojio titulu Najbolje fotografije dana (eng. Top Shot) od National Geographica. Urednici tog uglednog američkog magazina svakoga dana pregledaju nekoliko tisuća fotografija i odaberu 12 najboljih, a glasovanjem čitatelja pronalaze dnevne pobjednike.

Hrvatski lovac na munje oduševio je fotografske znalce i svjetsku publiku nestvarnim prizorom nad Malim Lošinjem, točnije fotografijom savršeno pogođenog trenutka munje koja udara o površinu Jadranskog mora.

"Wow! Ovo je tako prekrasan prizor snage prirode!", "Svaka čast na fotografiji i nagradi" te "Energija u ovoj fotografiji je nevjerojatna", samo su neki od razdraganih komentara čitatelja koji su upravo glasali za Sandra.

Ljubav prema olujama i meteorološkim pojavama kod Sandra Punceta započela je prije dvadesetak godina, kad je kao tinejdžer uhvatio prvu munju "običnim“ fotoaparatom.

Danas se njegove fotografije pojavljuju na najuzbudljivijim internetskim stranicama, kao i na Facebook-stranici desetak entuzijasta sa sjevernog Jadrana po imenu North Adriatic Strom Chasers.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju