Tema: #mali lošinj

Novi japanski restoran u kojem se jedu gyoze od crne slavonske svinje i slasni sushi

26.6.2018
Matsunoki - 6

Povodom otvorenja restorana Matsunoki u Malom Lošinju goste su oduševila jela od kvalitetnih namirnica, poput Kali tune, ali i široka paleta sakea te izvrsnih viskija...

Hrvatski otok vitalnosti na popisu najboljih svjetskih destinacija za 2018.

1.2.2018
Uvala Čikat

Muzej Apoksiomena, prekrasna obala, kristalno čisto more i svježi morski zrak samo su neki od razloga zbog kojih je Food, Wine&Travel Magazine uvrstio naš otok na prestižni popis...

Nestvarni prizor nad Malim Lošinjem koji mogu "uhvatiti“ samo najbolji lovci na munje

10.8.2017
Sandro Puncet chase

Sandro Puncet uhvatio je nad Malim Lošinjem prizor munje koja udara o površinu mora te svojom vještinom oduševio urednike uglednog magazina National Geographic.

Otok vitalnosti: 6 razloga zašto odmah trebate posjetiti Mali Lošinj

31.5.2017
Mali Lošinj - 3

Brojni turisti ovdje dolaze s jednim razlogom, a to je istraživanje svih prirodnih i kulturnih atrakcija na dva kotača. Raznolikost terena omogućuje uvijek zanimljivu vožnju po otoku, bilo da biciklirate uz obalu ili brdskim stazama.

12 novih originalnih suvenira s Malog Lošinja

11.5.2017
Originalni lošinjski suveniri - 3

Suveniri gostu pričaju priču o tradiciji, prirodi, kulturi, povijesti i običajima. Autori su upravo tu priču ispričali kroz inspiraciju, motivaciju, kao i način izrade te opis materijala od kojih su suveniri izrađeni.

Festival Apoksiomena i antike u Malom Lošinju

3.5.2017
Festival Apoksiomena i antike - 2

Lošinjski ugostitelji na svojoj će tradicionalnoj 11. Fešti lošinjske kuhinje u ponudu uvrstiti i namirnice korištene u doba antike te će tako obogatiti Festival. U antici, uobičajena, svakodnevna hrana većine stanovnika bila je jednostavna i skromna.

Ponajbolja vina s Plešivice predstavljena na enološkom Masterclassu u lošinjskoj Alhambri

26.4.2017
alhambra

U okviru prvog Masterclassa hrvatski vinari Velimir Korak, Zdenko Šember i Tomislav Tomac predstavili su svoje najbolje vinske etikete...

Lošinj Hotels&Villas predstavljaju svoju ponudu u Milanu

5.4.2017
Lošinj Hotels&Villas - 4

Chefovi Melkior Bašić, Danijel Skokić i Zlatko Belužić tom prigodom pripremit će lokalne gastro specijalitete, dok će se za slastice pobrinuti poznati talijanski slastičar Gianluca Fusto.