Sve slastice svijeta mogu se sakriti ispred torte, jer ona je ipak kraljica uživanja u slatkome! Ledo ponuda bogatija je za četiri nove torte koje nude za svakoga po nešto. Riječ je o sladolednim tortama Torti vanilija-čokolada, Torti Sacher, te o ručno rađenim kremasto biskvitnim tortama Biedermeier i Cheesecake – a sve redom istinskim klasicima među tortama, prepoznatljivim i omiljenim najširem krugu ljubitelja slatkih zalogaja. Bogata Ledo ponuda sada, po prvi put, u asortimanu osim sladolednih torti, ima i torte s kremama.

Ledo torta vanilija-čokolada poput pravog je umjetničkog djela. Na njezinom se dnu nalazi fini mekani biskvit – oslonac „valovima“ krem sladoleda okusa vanilije i čokolade čiji su rubovi dodatno ukrašeni preljevima od bijele i mliječne čokolade. Zahvaljujući prozračnoj mousse strukturi, ova ukusna sladoledna ljepotica izuzetno atraktivnog izgleda osvojit će srca i nepca vaših gostiju!

Postoji li netko tko ne voli slavnu Sachericu? Kako bi i postojao, kada se radi o jednoj od najfinijih torti, miljenici mnogih sladokusaca koja odavno drži visoko mjesto na ljestvici omiljenih slastica. Torta Sacher izvrsna je sladoledna torta napravljena od sladoleda okusa browniesa i čokolade obogaćenog preljevom od marelice s dodatnim preljevom od čokolade. Savršeno jednostavna i jednostavno savršena - ma, tko bi odolio Ledovoj Sacherici?



Osim što je nevjerojatno ukusna i slasna, Krem torta Biedermeier zanimljiva je i zbog svojeg imena. Naime, Biedermeier je bio umjetnički pokret koji je u 19. stoljeću bio prisutan u srednjoj Europi te je naglasak stavljao na ugodu obiteljskog života i večernja druženja s prijateljima uz knjige, ples i poeziju. Upravo je i Ledova krem torta Biedermeier savršeno usklađena s takvim pedigreom. Njezin ukusni punjeni biskvit, preliven vrhnjem i čokoladom, odmor i uživanje s najdražim osobama ili druženje s prijateljima učinit će pravom gozbom.

Krem torta Cheesecake ima brojne obožavatelje svih generacija te je, zahvaljujući vrhunskom okusu i laganom kremastom nadjevu od sira, idealna za svaku prigodu. Nadjev Ledove cheesecake torte napravljen je od izvrsnog ABC sira koji s podlogom od drobljenih keksa čini jedinstvenu kombinaciju, kao stvorenu za gurmansko uživanje. S ovom savršenom krem tortom nježnog okusa ne možete pogriješiti.

Svaka torta je priča za sebe, pa nije ni bitno koja je prigoda, jer uz Ledo torte možete biti sigurni da ste odabrali najbolje za sve one s kojima dijelite sretne trenutke. Zavirite u Ledo škirnju, odaberite neku od neodoljivih novih Ledovih torti, i uživanje u slatkoj rapsodiji može početi!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju