Ona kombinira kremasto vrhnje s limetom i tekilom, pa okusom podsjeća na smrznutu margaritu. Najbolje od svega, ne peče se i vrlo je lagana za izradu od kuće. 
Da biste dobili odgovarajuću teksturu potrebno je da odstoji barem osam sati u ledenici, a idealno bi bilo ostaviti pitu preko noći u zamrzivaču. 
Sastojci: 
400 ml kondenziranog mlijeka
200 ml vrhnja za šlag 
200 grama čajnih keksa 
6 žlica maslaca
4 limete
3 žlice tekile
3 žlice šećera
prstohvat soli
Priprema:
1.	Usitnite čajne kekse u blenderu u prah. Pomiješajte s rastopljenim maslacem, šećerom i prstohvatom soli. 
2.	Utisnite dobivenu smjesu u okrugli kalup i stavite u zamrzivač na 20 minuta. 
3.	U mikseru istucite vrhnje u šlag. 
4.	Iscijedite sok iz limete i naribajte koricu jednog ploda. 
5.	Pomiješajte limetin sok s kondenziranim mlijekom, tekilom i malo soli dok ne dobijete jednoličnu smjesu.
6.	Postupno umiješajte šlag u kremu.
7.	Prelijte smjesu preko smrznute podloge. Ukrasite s naribanom koricom limete ili kriškama limete i stavite u zamrzivač na barem osam sati. 
8.	Izvadite iz zamrzivača pola sata prije posluživanja kako biste je lakše narezali. Dobar tek! 

              
              
              
                
                
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            