Jellyfish in Space, gastrokutak u Martićevoj ulici (nadomak Kvatrića) spaja kreativna jela i koktele sa sjajnim ugođajem. Nakon kombinacije latino i istočnjačke kuhinje, odnosno Južne Amerike i Azije, ove sezone na red je došla vrhunska ljetna destinacija - Grčka. Kulinarski tim iz Jellyfisha osmislio je  azijsko-južnoameričko-grčki fuzijski meni. 

Tako ćete moći isprobati souvlaki burrito, marinirane pileće batake sa slatkim lukom i tzatziki umakom u tortilji, kao i Santorini bao buns, s umakom od mladog luka i krastavaca i mariniranom piletinom u mekanim parenim pecivima - pravo ljetno osvježavajuće jelo.

Sushi je dobio svoju ljetnu varijantu, pa je tako Bubble gum sushi nastao u suradnji s njihovim miksolozima i sirupima, potom Surf & turf uramaki - kombinacija bifteka i kozica u tempuri, koja će nesumnjivo oduševiti svakog ljubitelja fusion sushija. Na novi meni dodano je i pet vrsta poke bowla: beef, tuna, losos, piletina i vege poke. Poke je inače tradicionalno havajsko jelo, spoj riže, proteina i povrća, a idealno je za nadolazeće vrele ljetne dane.

Na meniju su i dvije nove vrste bugera: losos burger, s avokadom, svježom rajčicom i tajnim Jellyfish in Space umakom te Zeus burgeri: tri slidera sa 100% janjećim mesom, koje za njih specijalno radi ekipa iz Beef shopa. Sadrže i tzaziki umak, umak od karameliziranog luka i umak od mente i ružmarina.

Ovisno o danu možete u posebnim ponudama isprobati različite specijalitete, pa tako uz Taco Tuesday i All You Can Eat Sushi Wednesday donose i Monday Bunday (Bao buns u četiri različite varijante), Burger & Beer Thursday (Burgeri na dva načina), Rose Friday (Sushi + rose vino) i My Big Fat Greek Saturday (plata za dvije osobe + dva nova signature koktela).

Svaki dan u vrijeme ručka nudi se i Poke Bowl te juha dana. Svake subote od 12 do 16 sati možete isprobati i grčku platu, na kojoj će se nalaziti ono najbolje od fusiona inspiriranog Grčkom, Azijom i Južnom Amerikom.

Osim novog menija nova sezona donijela je i nova pojačanja u kuhinji: Goran Sertić svoje iskustvo gradio je u renomiranim restoranima poput Noela, Pomerija, Apetit Cityja i Pete četvrtine. Poznat je po svojim inovacijama na planu jednostavnih i laganih ručkova za poslovne ljude, što se idealno uklapa u Jellyjev stil casual fast dininga, stoga je osmislio sjajan dodatak dnevnoj ponudi – Poke lunch.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju