Da biste uživali u ovim brzim proteinskim keksima, potrebna su vam svega tri sastojka: glatki maslac od kikirikija, jaje i šećer.

Sastojci:
240 grama glatkog maslaca od kikirikija
200 grama šećera
1 jaje

Kukuruzna zlevanka Hrana i piće Recept za fini "kolač ni od čega" koji uvijek uspijeva

Priprema:
1. Pomiješajte sve sastojke dok ne dobijete jednoličnu smjesu.

2. Smjesu podijelite na manje komade te ih rukama oblikujte u kuglice i položite na lim za pečenje. Vilicom ih spljoštite u oblik keksa.

3. Kekse stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 Celzijevih stupnjeva oko 18 minuta.

4. Ohladite prije posluživanja. Dobar tek!

200 tisuća kuna za kilogram? Ovo je 5 najskupljih jestivih gljiva na svijetu Najskuplje gljive na svijetu - 3 Najskuplje gljive na svijetu - 1 Najskuplje gljive na svijetu - 5 +1 Najskuplje gljive na svijetu - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju