Nakon što su u svega par mjeseci zaslužili status jedne od najboljih pizzerija u gradu, Franko's je otvorio street bar nadomak glavnog zagrebačkog trga.

U prostoru nekadašnjeg kafića Corner, otvorio se Franko’s Street gdje će obožavatelji sushija doći na svoje. Dobrim izgledima za uspjeh u Cesarčevoj ulici pridonosi to što jelovnik potpisuju chefovi Vid Nikolić i Goran Kunce iz lošinjskog Matsunokija.

Na novom meniju nalazi se bogata ponuda autohtonih japanskih jela od kvalitetnih sastojaka, uključujući i Kali tunu. Okusiti je možete u pokeu, havajsko japanskom jelu koje pršti okusima.

Među ostalim divotama naći će se sushi, prvorazredni sashimi i tataki od masne Kali tune, kao i rolice u brojnim varijantama, ali i tartar biftek, koji je u prikladno japanskoj varijanti obogaćen sezamovim uljem i prepeličjim žumanjkom.

Franko\'s - 7 Hrana i piće Franko's: Novo mjesto za vrhunsku pizzu u Zagrebu

Kako kažu u Franko’s-u, na čaše se toče šampanjci poput Larmandier Berniera, a bogata ponuda vina među ostalima sadrži etikete Simčića, Krajančića i Benvenutija. Slatka karta je osmišljena u suradnji s Robertom Hromalićem iz Le Kolača.

Franko\'s - 6 Franko\'s - 6 (Foto: Bojan Zibar)

Za nostalgične ljubitelje ugodne atmosfere nekadašnjeg kafića Corner dobra je vijest što će Franko’s Street ujutro i dalje raditi kao kafić u kojem ćete moći pojesti sendvič, a petkom i subotom će raditi kao bar do dva sata iza ponoći.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju