Galerija Franko\'s 11 Franko\'s - 5 11 Franko\'s - 4 11 Franko\'s - 3 11

U trendu Mljeveno meso Pripazite Najveća pogreška koju radimo sa zamrzavanjem mljevenog mesa Hrvatski restorani imaju svoje prednosti nad onim američkim Stranci o Hrvatskoj Voda nije besplatna, nadopuna sokova se plaća, ali nekoliko stvari u hrvatskim restoranima radimo bolje nego u Americi Ašgabat, Turkmenistan - 3 Bizarno, ali istinito Grad u kojem su dopušteni samo bijeli automobili, a ako su prljavi policija naplaćuje kazne

Ekskluzivni Franko's pizza & bar otvara se u petak, 15. ožujka u Ulici kneza Branimira, a osim zanimljivim konceptom i prostorom, od klasičnih se pizzerija izdvajaju namirnicama koje će koristiti te dugim odležavanjem tijesta .

Na novom mjestu za obožavatelja pizze posebna talijanska brašna glavni su sastojak fermentiranog tijesta koje leži najmanje 48 sati prije pečenja u posebnoj krušnoj peći. Za izradu poda peći koristio se poseban kamen iz Napulja, Biscotto di Sorrento, koji omogućuje optimalnu temperaturu.

Osim tijesta, u pizzeriji Franko's koristit će sastojke poput mortadele od vepra, tartufa, kreme od pistacija ili namaza od bundeve. Šparoge, orasi, perlice od balzamičkog octa ili nar također plijene pozornost s jelovnika.

Interijer potpisuje arhitektica Ivana Vrban, a kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Pizza Zanimljivosti Nevjerojatne priče o dostavljačima pizza: Iskustva iz Hrvatske za koja smo mislili da se događaju u filmovima