• Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Škola kuhanja
  • Želim više
  • Preporuke
Upravljaj obavijestima

Prati nas

  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima
close image
  • Dnevnik.hr
  • Vijesti
  • Sport
  • Showbizz
  • Lifestyle
  • Tech
  • Zdravlje
  • Biznis
  • Zabava
  • Teen
  • Tv
Hrana i piće #stara loza

Dubrovačka Stara loza: Sasvim poseban restoran uz koji iz kamena raste trs star 300 godina

Dubrovački restoran Stara loza dobio je ime po trsu starom oko tristo godina koji raste iz kamena baš ispred njihove zgrade. Po tome, ali i po vrhunskim tanjurima, srdačnom osoblju i još mnogočemu taj je restoran u boutique hotelu, u kojem umjetnost i hrana predstavljaju terapiju, sasvim poseban.
Punkufer avatar placeholder
Nova Studio 2.05.2023 13:54 komentari
viber Created with Sketch.
File brancina s pireom od pastrnjaka i grilanim porilukom
File brancina s pireom od pastrnjaka i grilanim porilukom (Foto:Tibor Marochini/Nova Studio)

Galerija Desert Marine Prutki 24 File brancina s pireom od pastrnjaka i grilanim porilukom 24 Teleći rižot sa sladoledom od paškog sira i fritulama od bjelanjaka i parmezana 24 Teleći rižot sa sladoledom od paškog sira i fritulama od bjelanjaka i parmezana 24

U trendu Podzemni grad Paklenice - 1 Od tajnog do javnog Titovi bunkeri usred našeg nacionalnog parka: Rijetko dobra prenamjena betonskog jugoslavenskog relikta Kviz općeg znanja - 3 Lako? Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja Pohano meso Štajerski recept U marinadi je tajna: Pohana piletina koja je toliko fina da je postala ponos nacije

 

Iako će vam se ulaskom na bilo koja vrata Dubrovnika i šetnjom niz Stradun činiti da se na svakom koraku nalazi neki poseban detalj vrijedan pažnje ili fotografije, za pravi doživljaj tog srednjovjekovnoga grada dovoljno je samo malo skrenuti sa Straduna.

Prva lijevo od Franjevačkog samostana i crkve na početku Straduna nalazi se ulica Prijeko, a na sredini te pitoreskne i ''žive'' ulice sasvim posebna istoimena palača s restoranom Stara loza.

Palača Prijeko jedina je zgrada uz palaču Sponzu koja je ostala neoštećena nakon velikog i katastrofalnog potresa 1667., koji je srušio dobar dio Staroga grada Dubrovnika, koji je danas pod UNESCO-ovom zaštitom.

Ta palača sagrađena je na velikoj i čvrstoj stijeni i smatra se da ju je baš to spasilo od kobnih posljedica potresa. Ispod kamene popločane ulice, tik uz zgradu, raste i loza stara oko tristo godina koja je preživjela sve nedaće, vremenske nepogode i potrese te je u čast njoj ime dobio i restoran te neuništive palače.

Loza stara oko 300 godina Loza stara oko 300 godina (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)

U njoj je do sredine 2012. bila stambena zgrada s konobom u prizemlju, a onda su je novi vlasnici odlučili u suradnji s restauratorima potpuno ''ogoliti'' i vratiti u prvobitno stanje, ono iz 15. stoljeća.

Restauracija je trajala čak 18 mjeseci, a danas je Palača Prijeko jedina zgrada unutar dubrovačkih zidina koja ima balkone u obliku slova L jer su baš takvi tamo i postojali. Baš na tim balkonima danas možete uživati u večeri s pogledom na more u daljini i krovove Staroga grada, koji su toliko blizu jedan drugome da vam se čini kao da bez problema možete skakati s jednoga na drugi.

Kat iznad nalazi se još jedna terasa otvorenijeg tipa, u prizemlju je bar, u podrumu, gdje se inače nalazila gusterna, napravljen je prekrasan vinski podrum, dok su između njih hotelske sobe.

Palača Prijeko - restoran Stara Loza - 9 Palača Prijeko - restoran Stara Loza - 9 (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)

Umjetnost i hrana kao terapija

Ova palača, ''drugačija od drugih'', udomila je isto takav hotel i restoran, a o njegovoj posebnosti sve nam je ispričala menadžerica hotela Danka Martić, koja nas je uz veselo i pristupačno osoblje i dočekala. Boutique hotel ima devet soba, od kojih je svaka posvećena jednom umjetniku, a u društvu poznatih europskih suvremenih umjetnika, čija su djela posebna svako na svoj način, našlo se i dvoje hrvatskih – Lena Kramarić i Velimir Trnski.

Spoj srednjovjekovne građevine i detalja sa suvremenom umjetnošću na svakom koraku, od hodnika do soba i zidova restorana te koliko dobro skupa funkcioniraju ono je što će ugodno iznenaditi svakog gosta i ljubitelja umjetnosti. U Palači Prijeko umjetnost smatraju terapijom jer je ''dobra za našu dušu, obogaćuje naše živote i čini nas sretnima''. Svidi li vam se neko djelo u hotelu dovoljno da ga poželite ponijeti kući, i to će vam omogućiti.

Franjo Grubišić i Danka Martić Franjo Grubišić i Danka Martić (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)

Prava umjetnost u Palači Prijeko svakako su i tanjuri koji izlaze iz kuhinje njihova restorana Stara loza.
''Vizija restorana od početka je bila da se radi s drugačijim namirnicama, da imamo malo drugačiji meni i što se tiče vina'', rekao nam je Franjo Grubišić, voditelj restorana i sommelier, koji je na vinsku kartu smjestio što više lokalnih vina, koja prate i meni bogat lokalnim namirnicama.

Iz njihove malene kuhinje izlaze čarobna jela koja osvajaju izgledom, ali i spojem okusa različitih komponenti koje svakom gostu mogu poslužiti kao svojevrsni gastrosuvenir ili gastrorazglednica Dubrovnika i ovog dijela Dalmacije.

File brancina s pireom od pastrnjaka i grilanim porilukom File brancina s pireom od pastrnjaka i grilanim porilukom (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)

Da je Dubrovnik jelo kakvo bi bilo?

Pri slaganju tanjura chefovi se vode sezonskim namirnicama te mirisima i okusima koji ih vežu za taj kraj i djetinjstvo, a interpretiraju ih kroz različite tehnike u malo modernija jela.

''Morski plodovi i riba nešto su što je stalna postava na našim tanjurima jer smo preblizu mora da ne iskoristimo te namirnice. Isto tako smo poznati po mnogim začinskim biljima, ali i onim samoniklim, kao što su šparoge i kuke'', kaže nam chef restorana Dejan Piplica, koji je jedva dočekao proljeće kako bi se i sam mogao uputiti u njihovu berbu.

Dečki iz kuhinje uz more beru i motar, morsku travu koju kisele ili rade umak od nje i to je, kažu nam Dejan i Franjo, potpis ove kuće.

''Stranci većinom vole jesti ribu, poput fileta brancina bez glave i kostiju, što se njima sviđa. Kao prilog uvijek imamo neki pire, čiji glavni sastojak mijenjamo s obzirom na sezonu, kao i kod ostalih tanjura. Imamo u suštini neki meni koji je aktualan tijekom cijele godine, ali dosta stvari promijenimo kako nam sezona ide, pa primjerice uz nove priloge najesen ubacujemo i nova jela'', kaže nam chef Dejan Piplica i dodaje kako je za realizaciju baš svake njihove ideje dobro imati uz sebe partnera kao što je Metro.

File brancina s pireom od pastrnjaka i grilanim porilukom File brancina s pireom od pastrnjaka i grilanim porilukom (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)

''Što se tiče voća i povrća, dosta nam tu pomaže Metro, kao i kod nekih stvari koje ne možemo nabaviti. Tada zovemo njih i oni nam sve mogu nabaviti, tako da su oni super i dostupni su tijekom cijele sezone, nikada im ništa nije problem'', ispričao nam je Dejan o namirnicama s kojima uz chefa Ivana Hazdovca stvara kreativna jela zbog kojih im se ljudi vraćaju, ali i preporučuju njihov restoran drugima.

''Već duži niz godina imamo teleći rižot koji je prokuhan osam sati. Uz njega dajemo sladoled od paškog sira i fritule od bjelanjaka i parmezana. Tu je, naravno, i tartar od svježe jadranske tune, kao i već spomenuti brancin'', kaže nam chef Dejan, koji nam je za početak spremio teleći rižot sa sladoledom od sira i hrskavim kuglicama od parmezana.

Teleći rižot sa sladoledom od paškog sira i fritulama od bjelanjaka i parmezana. Teleći rižot sa sladoledom od paškog sira i fritulama od bjelanjaka i parmezana. (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)

Punoća okusa sporo kuhanog telećeg rižota odlično se nadopunjuje s pjenastim sladoledom od sira i hrskavom komponentom koju čini mala pržena okruglica od bjelanjka i parmezana ili grana padana, koju bismo rado napravili i kod kuće i grickali je uz neki dobar film ili seriju.

Poslužili su nam i file brancina s pireom od pastrnjaka, sous videanim porilukom koji je potom zapečen na grillu i poslužen uz umak beurre blanc. Na tanjuru su se još našle i ukiseljene rotkvice, kapare i kumkvat, sva blaga Mediterana posuta prahom od maslina. Ako ste se ikad pitali što bi Dubrovnik bio da je hrana – ovo je upravo to. Ovako mi zamišljamo okus Dubrovnika, sasvim posebnog i svog.

Iz Stare loze ne odlazi se ako niste probali jedan od spektakularnih deserata slastičarke Marine Prutki. Njezine su kreacije poput umjetničkih djela, skulptura za koje je potrebna posebna koncentracija i preciznost.

Marina Prutki Marina Prutki (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)

Sve komponente izrađuju sami, od medaljona od bijele čokolade do hrskave mreže s medom, na kojoj su u desertu koji nam je pripremila Marina vješto balansirale mini meringue.

Uz vrhunska lokalna vina po preporuci sommeliera Franje Grubišića, gledajući u krovove kamenih kuća na gornjoj terasi ili pak uživajući u hladu i bilu grada na donjoj, s lakoćom bi se ovako mogao provesti cijeli dan.

Ništa bez domaćih

''Gosti restorana i hotela su stranci i, naravno, domaći. Domaći su ovdje česti gosti i većinom rade u ugostiteljstvu. Neki imaju i svoje apartmane, pa goste i prijatelje pošalju na neka mjesta gdje su sigurni da će im biti lijepo. Tako da bez domaćih ništa ne bi prošlo'', ispričao nam je voditelj restorana i sommelier Franjo Grubišić i dodao kako su strani gosti fascinirani našom hranom, ali i specifičnosti toga grada na jugu Hrvatske.

Uz pitanja jesu li se zidine gradile zbog popularne serije Igre prijestolja, s njima uvijek ima i drugih zanimljivih anegdota: ''Jedna od meni zanimljivijih je kad dođu gosti i pitaju dokad moraju izići iz Grada, kada se zatvaraju vrata Grada. Jedan od konobara u jednom restoranu i kafiću rekao im je da moraju do 21 izaći iz restorana i kafića jer se zatvaraju vrata i ostat će u restoranu.''

Desert Marine Prutki Desert Marine Prutki (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)

Vrata ovoga Grada uvijek su otvorena, naravno, svima, kao i ona njihova restorana, koji su posjetili i inspektori iz Michelina i dodijelili im Michelinovu preporuku.

Zadovoljan gost važniji od Michelinove preporuke

''Od 2017. imamo Michelinovu preporuku i to nam je bitno jer znamo da smo na dobrom putu. No nastavljamo se uvijek educirati, pogotovo u zimskim mjesecima, jer smo mlada ekipa. Nadamo se i zvjezdici u budućnosti , ali nije nam to toliko bitno'', kaže nam chef Dejan, kojemu je najveća pohvala kada mu se vrati pijat u kuhinju i kad vidi da je čist, da su gosti sve pojeli.

Dejan Piplica sa svojim tanjurom - brancin s pireom od pastrnjaka Dejan Piplica sa svojim tanjurom - brancin s pireom od pastrnjaka (Foto: Tibor Marochini/Nova Studio)

''Sigurno je lijepo da neko priznanje restoran dobije za svoj dugogodišnji rad, ali najveća je pohvala kad je gost sretan i zadovoljan, kad na kraju dođe i da ruku svima, kad ostavi neku malu poruku za cijelo osoblje. To je jednostavno nešto zbog čega čovjek voli ovaj posao. Kad je gost zadovoljan i osjetio je nešto što drugdje nije, to je to'', složio se s Dejanom i voditelj restorana Franjo Grubišić, koji s ovom uigranom mladom ekipom namjerava voditi istim putem kao i dosad. Plan im je nastaviti raditi kvalitetno, da svi budu zadovoljni, od gosta do svakog člana osoblja, te da skupa iz godine u godinu napreduju kao što su i dosad.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Metro po najvišim profesionalnim standardima.

 

  • #stara loza
  • #Palača Prijeko
  • #Dubrovnik
  • #gdje jesti
  • #brancin
  • #motar
  • #Danka Martić
  • #Franjo Grubišić
  • #Dejan Piplica
  • #metro 2023.
  • #Metro
  • #punkufer preporuka
viber Created with Sketch.
inspirativno najčitanije
Mali raj usred Gorskog kotara: Kućica u kojoj se spajaju divljina i udobnost
Little paradise house
Mali raj usred Gorskog kotara: Kućica u kojoj se spajaju divljina i udobnost
Gotovo za pet minuta: Recept za brzinski quiche sa špinatom i šunkom
Za početak dana
Doručak za pet minuta: Recept za brzinski quiche sa špinatom i šunkom
Zapečeni lungić s krumpirom recept
Savršena kombinacija
Za najfiniji lungić iz pećnice ne treba vam puno sastojaka, ni vremena – ovaj recept je jako jednostavan, a rezultat fantastičan
Brzo, ukusno i povrtno: Popečci od tikvica i batata s finim umakom od jogurta
Za pola sata
Brzo, ukusno i povrtno: Popečci od tikvica i batata s finim umakom
Najbolja jesenska torta: Recept za vaš novi omiljeni desert s kestenima
Trikovi koji pale
Najbolja jesenska torta: Recept za vaš novi omiljeni desert s kestenima
Posebno mjesto: Švicarsko selo u kojem nitko ne želi načeti svoj komad sira
Priča za film
Posebno mjesto: Selo u kojem nitko ne želi načeti svoj komad sira
Titovi bunkeri u kanjonu Velike Paklenice: Rijetko dobra prenamjena betonskog jugoslavenskog relikta
Od tajnog do javnog
Titovi bunkeri usred našeg nacionalnog parka: Rijetko dobra prenamjena betonskog jugoslavenskog relikta
U marinadi je tajna: Pohana piletina koja je toliko fina da je postala ponos nacije
Štajerski recept
U marinadi je tajna: Pohana piletina koja je toliko fina da je postala ponos nacije
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
Lako?
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
"Napravite sve što možete da ovdje prespavate": Pogledajte kako izgleda hrvatska vila koju je Michelin stavio na popis najljepših na svijetu
Ključ savršenog odmora
"Napravite sve što možete da ovdje prespavate": Pogledajte kako izgleda hrvatska vila koju je Michelin stavio na popis najljepših na svijetu
10 pogrešaka zbog kojih pečeni ili kuhani kesteni nisu dovoljno ukusni
Zlatni savjeti
10 pogrešaka zbog kojih pečeni ili kuhani kesteni nisu dovoljno ukusni
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
Jednostavno, a preukusno
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa

Nastavi čitati

Ne propustite ni ovo
vijesti
Puljić: "Čuo sam da je sastanak u Bijeloj kući bio na granici svađe, a Trumpove poruke razbjesnile su prosvjednike"
neredi u SAD-u
Puljić: "Čuo sam da je sastanak u Bijeloj kući bio na granici svađe, a Trumpove poruke razbjesnile su prosvjednike"
Nadzor gradilišta u Bjelovaru otkrio propuste poslodavca
STRANI RADNICI
Policija upala na gradilište: Otkrili gdje je poslodavac smjestio strane radnike
Ruski susjed sprema se za rat: "Ovo neće biti kao 1940. godine"
Na prvoj liniji
Ruski susjed sprema se za rat: "Ovo neće biti kao 1940. godine"
show
Maja Šuput u istoj večeri pjevala u Areni Zagreb i na Oktobeerfestu
bolje od originala?
Poslušajte kako je Maja Šuput otpjevala Brenin dio hit-dueta s Miroslavom Ilićem u Areni!
Minea u minici privukla sve poglede na subotnjoj špici
kao barbika!
Sve je stalo na trenutak kada je Minea u minici prošetala Cvjetnim trgom!
Sviđa li vam se vjenčanica influencerice Martine Filić?
čipkasta raskoš
Sviđa li vam se? Naša 23-godišnja influencerica udala se u tradicionalnoj vjenčanici i izbjegla trendove
zdravlje
Bolna patela koljena: Zašto boli i koji je najbolji oblog?
Piše fizioterapeut
Bolna patela koljena: Zašto boli i koji je najbolji oblog?
Najbolji prirodni lijek za gušteraču: Pijte ova 4 ljekovita čaja!
Najučinkovitiji biljni saveznici
Najbolji prirodni lijek za gušteraču: Pijte ova 4 ljekovita čaja!
Kako napisati oporuku koju nitko neće moći poništiti?
Važan korak!
Kako napisati oporuku koju nitko neće moći poništiti?
zabava
Zagovornik teorije o ravnoj Zemlji odlazi na ekspediciju na Antarktik kako bi dokazao teoriju! Vratio se pognute glave
Potpuni promašaj
Zagovornik teorije o ravnoj Zemlji otišao na Antarktik kako bi dokazao svoju teoriju! Vratio se pognute glave
Kad vidite fasadu ove kuće, odmah ćete znati gdje se nalazite
Urnebesno
Kad vidite fasadu ove kuće, odmah ćete znati gdje se nalazite
Morate vidjeti što piše na kamionu snimljenom kod Šibenika! Publika oduševljena
Urnebesno
Morate vidjeti što piše na kamionu snimljenom kod Šibenika! Publika oduševljena
tech
Rani znak upozorenja? Sindrom nemirnih nogu povećava rizik od ove opake bolesti mozga
Novo istraživanje otkriva
Rani znak upozorenja? Sindrom nemirnih nogu povećava rizik od ove opake bolesti mozga
Jesu li izvanzemaljci posjetili Zemlju? Evo što kaže poznati znanstvenik
Objasnio što misli
Jesu li izvanzemaljci posjetili Zemlju? Evo što kaže poznati znanstvenik
Kineska kompanija želi konkurirati Appleu i Samsungu, a osnivač je objasnio kako
Fokus je na jednoj stvari
Kineska kompanija želi konkurirati Appleu i Samsungu, a osnivač je objasnio kako
sport
Milan pokazao kadrove iz svlačionice: Navijači odmah primijetili promjenu kod Modrića
Uočili detalj
Milan pokazao kadrove iz svlačionice: Navijači odmah primijetili promjenu kod Modrića
Bivši Realov Nizozemac doživio moždani udar, na intenzivnoj je njezi
38 MU JE GODINA
Bivši Realov Nizozemac doživio moždani udar, na intenzivnoj je njezi
VIDEO Atletico Madrid slavio protiv Osasune Ante Budimira: Almada strijelac
Pogledajte golove
VIDEO Pala je čista desetka: Budimir i društvo poraženi u Madridu, ali jedan se proslavio
tv
MasterChef: Ovo je i nas zapeklo! "Umrijet će nam Stipe!"
ZA NAJHRABRIJE
Ovo je i nas zapeklo! "Umrijet će nam Stipe!"
Supertalent: Davor Bilman dodijelio zlatni gumb šarmantnoj pjevačici Snežani Ljubojević!
SUPERTALENT
Davor Bilman dodijelio zlatni gumb šarmantnoj pjevačici Snežani Ljubojević!
Supertalent: Audicijski nastup u dvanaestoj sezoni Supertalenta - Snežana Ljubojević
BRILJIRALA
Pokazala je da je sve moguće! Zaplakali smo na prvoj sekundi, a jeste li vi pustili suzu?!
putovanja
Titovi bunkeri u kanjonu Velike Paklenice: Rijetko dobra prenamjena betonskog jugoslavenskog relikta
Od tajnog do javnog
Titovi bunkeri usred našeg nacionalnog parka: Rijetko dobra prenamjena betonskog jugoslavenskog relikta
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
Lako?
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
U marinadi je tajna: Pohana piletina koja je toliko fina da je postala ponos nacije
Štajerski recept
U marinadi je tajna: Pohana piletina koja je toliko fina da je postala ponos nacije
novac
Gvajana je prije 10 godina otkrila golema naftna nalazišta. Zašto je onda većina ljudi i dalje siromašna?
LOŠI SPORAZUMI
Gvajana je prije 10 godina otkrila golema naftna nalazišta. Zašto je onda većina ljudi i dalje siromašna?
Koliko je zapravo ruska nafta ključna za indijsko gospodarstvo?
ENERGETSKI MIX
Koliko je zapravo ruska nafta ključna za indijsko gospodarstvo?
Hrvatima omiljeni modni brend zatvorio 135 dućana, ali povećao prodaju i dobit. "Uvijek nudimo najbolju vrijednost za novac"
iznad očekivanja
Hrvatima omiljeni modni brend zatvorio 135 dućana, ali povećao prodaju i dobit. "Uvijek nudimo najbolju vrijednost za novac"
lifestyle
Mirela Holy u kratkoj jakni Demobaza na špici 2025.
Uvijek drugačija
Mirela Holy ima najkraću jesensku jaknu, koja je zasjenila i vrtoglave platforme
Ulična moda Zagreb asimetrični top Motel ukrašen čipkom 2025.
Intimno rublje za po vani
Crnokosa dama iz centra Zagreba nosi najveće jesenske trendove, a posebnu pažnju privukla je njezina bluza
Anica Kovač na zagrebačkoj špici u posebnim trapericama 2025.
Upečatljiv model
U ovim trapericama teško je ne privući pažnju, a Anica Kovač nosi ih uz tenisice i bombericu
sve
Maja Šuput u istoj večeri pjevala u Areni Zagreb i na Oktobeerfestu
bolje od originala?
Poslušajte kako je Maja Šuput otpjevala Brenin dio hit-dueta s Miroslavom Ilićem u Areni!
Mirela Holy u kratkoj jakni Demobaza na špici 2025.
Uvijek drugačija
Mirela Holy ima najkraću jesensku jaknu, koja je zasjenila i vrtoglave platforme
Milan pokazao kadrove iz svlačionice: Navijači odmah primijetili promjenu kod Modrića
Uočili detalj
Milan pokazao kadrove iz svlačionice: Navijači odmah primijetili promjenu kod Modrića
Kvarnerski škamp s kremom od skute - Draga di Lovrana - 6
Metro donosi

Iskustvo vrijedno svih zavoja: Kvarnerski restoran na litici s nevjerojatnim pogledom čiji tanjuri pričaju priču svim osjetilima

Zbog njihovih jela i cjelokupnog iskustva zaboravili smo na vijugavu cestu i sve te zavoje, mistične priče i strah od visina... NASTAVI ČITATI

Vezani sadržaj

  • Kvarnerski škamp s kremom od skute - Draga di Lovrana - 6 Hrana i piće
    Metro donosi

    Iskustvo vrijedno svih zavoja: Kvarnerski restoran na litici s nevjerojatnim pogledom čiji tanjuri pričaju priču svim osjetilima

  • Slika nije dostupna Hrana i piće
    Pokrovitelj Metro

    Omaž međimurskom kraju: Topli restoran koji svojim verzijama tradicionalnih jela grije trbuh, ali i srce

  • Burger s brancinom Hrana i piće
    Pokrovitelj Metro

    U otmjenom restoranu ili kao street food: Tko uzgaja najkvalitetnije brancine, a tko od njih radi spektakl?

 
Upravljaj obavijestima
© Punkufer
  • Impressum
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

404image

Piletina, varivo, tjestenina...

Prijavi se na naš newsletter
i otkrij recepte, savjete i trikove s
kojima ćeš izaći iz začaranog kruga 3
ista jela koja radiš svaki dan ;)

Please don't insert text in the box below!
close