Tema: #gdje jesti

El Toro predstavio novi sezonski meni

26.4.2018
El Toro - 11

Nakon godine dana chef Mario Mihelj dobro je upoznao zagrebačku publiku, ali i mogućnosti latinoameričkih namirnica koje je upario s domaćima te predstavio latinoamerička jela sa svojim, domaćim, hrvatskim štihom...

50 burger&champagne bar: Eksplozija novih veganskih, vegetarijanskih i gluten free okusa

24.4.2018
50 A Burger & Champagne Bar – 8

"Nastojimo stalno uvoditi nove okuse, sve umake samostalno pripremamo, a preostale namirnice nabavljamo od malih OPG-ova" - rekla je Adena Lavin, vlasnica 50 A Burger & Champagne Bara...

Novo mjesto u Dioklecijanovoj palači u kojem kuha Vid Nikolić, a koktele "služi" najbolji londonski barmen

23.4.2018
Kinoteka - 1

Restoran i bar osim posebnom fuzijom azijske i mediteranske kuhinje te vrhunskom listom koktela ističe se i vrhunsko osmišljenim interijerom...

Nova zalogajnica u kvartu: 4 mušketira zbog kojih se isplati posjetiti novo hit-mjesto u Zagrebu

23.3.2018
Savica Urban Eatery - 4

Savica Casual Urban Eatery mjesto je na koje se dolazi po zanimljive gablece nadahnute modernom kuhinjom...

Restoran El Toro udružio se s kolumbijskim chefom Leonardom Fonsecom

17.11.2017
El Toro - 6

Chef Leonardo Fonseca svoje je iskustvo između ostalog stjecao u najboljem svjetskom restoranu Nomi u Copenhagenu, nakon čega je u restoranu El Chato u Bogoti došao na poziciju Head Chefa...

Novi chef predstavio uzbudljivi jelovnik u zagrebačkom restoranu B35

14.11.2017
B35

Vrsni kuhar Dario Bionda unosi svježinu na tanjure popularnog zagrebačkog restorana na Novoj Vesi...

Večer za nove okuse: Na tacose četvrtkom u El Toro

3.11.2017
El Toro - 2

Tacos meniji četvrtkom obuhvaćati će nachose, ponekad taquitose te četiri varijacije tacosa od kojih će dva biti iz standardne ponude El Tora, a dva će svaki vikend van karte osmišljavati chef Mario Mihelj...

Zimski fast food koji oduševljava, a čiji menu kreiraju gosti svojim komentarima

31.10.2017
Teminal F - 3

Na jednoj od ferkventnijih točaka u Splitu kuhari Mario Srdelić i Matej Pačar osluškuju svoje goste i prema njihovim željama kreiraju inovativne jelovnike...