Treću godinu zaredom u Zagrebu se 19. i 20. listopada održava najveći glazbeno-vizualni događaj godine u Hrvatskoj – Too Loud Fest 2019. Najveća novost festivala je još jedna lokacija, novoizgrađeni Hilton Garden Inn hotel, smješten u neposrednoj blizini hotela DoubleTree by Hilton, koji je već tradicionalna lokacija održavanja festivala.

Na novom i još boljem izdanju festivala predstavit će se najnovija tehnološka dostignuća u audio/video industriji, uključujući i svjetske premijere, a posjetitelji će moći uživati u najboljem zvuku i slici, slušati omiljenu glazbu na jedinstven način, prisustvovati na probranim koncertima vrhunskih izvođača te sudjelovati na radionicama i prezentacijama na kojima će doznati najnovije informacije iz sasvim drukčijeg svijeta glazbe.

Zašto doći na Too Loud 2019.?

Ako ste ljubitelj glazbe, filma, modernog dizajna i novih tehnologija ili ste u potrazi za odgovorom na pitanje gdje kupiti ili složiti moderan audio/video sustav, kako ispuniti svaki kutak doma vrhunskim zvukom ili slikom te što odabrati za zvuk u pokretu, ne smijete propustiti ovogodišnji Too Loud Fest, koji je i ove godine uvršten u kalendar najvećih i najpoznatijih svjetskih audio/video događaja, što Zagreb stavlja uz bok Las Vegasu, Tokiju, Münchenu, Los Angelesu, Denveru i drugima.

Ako ste već bili na Too Loud Festu, imate razloga posjetiti ga i ove godine jer pripremamo novitete koje trebate vidjeti, čuti i osjetiti.

Što očekivati?

Posjetitelje kao i svake godine očekuje obilje dobre glazbe, mnogobrojne ekskluzivne premijere, radionice i čak više od 35 renomiranih domaćih i stranih izlagača audio i video opreme, kao i glazbeni izvođači.

LG, Yamaha, Technics, Sonus faber, Philips, KEF, Bowers & Wilkins, NAD, Tannoy, Harman Kardon, McIntosh, samo su neki od svjetskih brendova čije ćete proizvode moći vidjeti, čuti, isprobati, a kao i svake godine brojni distributeri nosača zvuka pripremili su za posjetitelje festivala vinile i CD-e po posebnim, promotivnim cijenama.

Osvojite slušalice

Za posjetitelje smo pripremili i ekskluzivni nagradni natječaj u kojem će moći osvojiti brojne vrijedne nagrade, uključujući i spomenute slušalice, vrijedne 3 tisuće kuna.

Kome je festival namijenjen?

Prema riječima entuzijasta vrhunskog zvuka i organizatora Too Loud Festa, Nebojše Uglješića, festival je namijenjen svima, a cilj festivala je jednostavan – upoznati ljude s vrhunskom kvalitetom zvuka i slike te pritom pružiti dobru zabavu. Na festival će doći i ovogodišnje zaštitno lice festivala, Alen Kolbas, koji se svojim životnim stilom nametnuo kao jedini ispravni izbor lica koje će vas gledati sa svih jumbo plakata u Zagrebu.

"Slušanje glazbe i gledanje video sadržaja esencijalna je potreba svakog čovjeka. TOO LOUD FEST pomaže da se taj doživljaj podigne na jedan viši, kvalitetniji nivo.", rekao je Uglješić.

 

Gdje kupiti ulaznice?

Ulaznice su dostupne putem online Ticketshop.hr sustava i iznose 35 kuna za jedan dan i 50 kuna za dva dana festivala. Mogu se kupiti i na dane festivala na blagajni DoubleTree by Hilton Hotela Zagreb i Hilton Garden Inn hotela te na Ticketshop.hr prodajnim mjestima. Kupljena ulaznica vrijedi za ulaz u oba hotela.

Zašto posjetiti Too Loud Fest 2019.?

1. Too Loud Fest najveći je glazbeno-vizualni događaj u Hrvatskoj.
2. Predstavljanje limitiranih Sonus faber, The Sonus Faber zvučnika, vrijednih 250.000 eura
3. Više od 35 europskih izlagača predstavit će vrhunske audio i video proizvode
4. Svake godine festival posjeti više od 1500 posjetitelja.
5. Za cijenu ulaznice od 35 kuna posjetitelji mogu osvojiti vrijedne nagrade
6. Svi posjetitelji prošlogodišnjeg festivala rekli su da će doći i ove godine.

Detaljan program, lokaciju i popis izlagača provjerite na službenim web-stranicama.

Festival možete pratiti na Facebook stranici Too Loud bloga i na Instagram profilu.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju