Manifestacija Jaškofest koja traje 7. i 8. rujna privući će u Ozalj ljubitelje rekreacije, ali i finih zalogaja. Na utrci Run of Heart mogu sudjelovati svi, od najmanjih do najvećih, oni kojima je nešto teže kretati se i uključivati u sportske aktivnosti, do onih kojima je trčanje ljubav i strast koju žele podijeliti.

Među nizom pripremljenih dionica svatko može naći nešto za sebe: djeca, hodači, osobe u invalidskim kolicima i trkači kojima više odgovaraju nešto kraće (2 ili 5 km), ili pak dulje dionice (10,5 km).Sve sudionike očekuju finišerske medalje i ručak, a najuspješnije šarolike nagrade.

Dan nakon trčanja rezerviran je za štrudlomaniju u Jaškovu, selu štrudle na 4. ŠtrudlaFestu. Nakon izrazito uspješnog prošlogodišnjeg izdanja s oko 6500 posjetitelja, ove godine će posjetitelje dočekati najsadržajnije izdanje na 3 lokacije: gastro radionice, više od 70 okusa štrudle, bogata ponuda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, ugostitelji s biranim specijalitetima te radionica izrade keramika i prirodne kozmetike.

Posebno bogat bit će ovogodišnji dječji kutak: djeca će moći jahati na ponijima, vrtiti se na drvenom vrtuljku, sudjelovati na dječjim gastro i zabavnim radionicama. Ovogodišnji ŠtrudlaFest će ugostiti sudionike iz Vinkovaca s Rimskih dana s bogatom ponudom rimskih gastro delicija i atraktivnim gladijatorskim borbama dok će gošće iz Slovenije pokazati kako one pripremaju štrudlu.

Zipline Putovanja "Pazi medo" više nije najdulji zipline u Europi, evo tko je novi nositelj ove prestižne titule i za koliko je duži

Glavna gošća ovogodišnjeg ŠtrudlaFesta je omiljeno televizijsko lice – Doris Pinčić Rogoznica koja će zamijesiti svoju najdražu štrudlu, a zajedno uz akademika kulinarstva, Branka Ognjenovića, odabrat će najbolju štrudlu Hrvatske.

Uvod u ova iznimna događanja bit će Tjedan štrudle u restoranima diljem Karlovačke županije. Ukupno 26 restorana uključilo se u ovu akciju za vrijeme koje će posjetitelji moći probati na desetke okusa štrudle po promotivnim cijenama od 2. do 8. rujna.  

Dubrovački bar sa savršenim pogledom koji je nastao u špilji koja je otkrivena slučajno Cave bar More - 1 Cave bar More - 2 Cave bar More - 3 +6 Cave bar More - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju