Smješten u jedinstvenom ambijentu, Cave bar More je idealno mjesto za ispijanje jutarnje kave, popodnevno pijuckanje koktela, uživanje u šampanjcu ili finom konjaku na kraju večeri. I dok mnoge filmoljupce podsjeća na podzemno skrovište Dr.Evila iz filma Austin Powers, ova špilja smještena točno ispod dubrovačkog chic hotela More sve je samo ne izmišljena filmska scena... 

Zvuči kao Instagram san! Voljeli ga ili ne, ova društvena mreža nameće trendove. Štoviše, ako se pita millennialse i sve one koji se tako osjećaju - čak se i prva jutarnja kava ispija isključivo u prekrasno uređenom baru koji se savršeno uklapa u njihov Instagram feed. U tom slučaju, odgovor se nameće sam od sebe - kava u špilji zvuči kao okidač za lajkove na kojima će vam mnogi virtualni prijatelji itekako zavidjeti.

Kako sve najbolje stvari u životu nastaju potpuno slučajno, takva je priča i s ovim mjestom. Prilikom izgradnje samog hotela More, ispod njegovih temelja otkriven je prirodni fenomen u kojem se nalaze sige stare čak osam tisuća godina. Stoga je posve logičan potez bio podijeliti ovo prirodno bogatstvo sa svim znatiželjnicima i putnicima namjernicima.

U svakom slučaju, jedno je sigurno, osim što ćete skupiti more lajkova te doživjeti nezaboravno iskustvo ispijajući koktel pod zemljom - na ovom mjestu ne morate strahovati od vrućine.

Kako zvuči smještaj za manje od 100 kn na rajskom otočju na kojem je u prosincu 27 stupnjeva? Zelenortski Otoci - 2 Zelenortski Otoci - 1 Zelenortski Otoci - 6 +3 Zelenortski Otoci - 5
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju