U anketi TZ-a Grada Zagreba, na portalu je proglašena najbolja adventska lokacija u Zagrebu. U jakoj konkurenciji pobjedu je odnijelo Fuliranje. Kreativan i originalan urbani koncept, raznoliki sadržaji i odličan program za sve generacije, uz vrhunsku gurmansku street ponudu pokazali su se kao dobitna kombinacija.
Restorani Time, RougeMarin, Murter-vrata Kornata, 50 burger&champagne bar, Mason, bistro Pod zidom, Meat the King i brojni drugi nose zasluge zbog kojih su se posjetitelji s veseljem vraćali na Strossmayerov trg. Kako bi Fuliranje potrajalo i nakon što kućice krenu na svoj zasluženi odmor, vješti kuhari podijelili su s nama svoje recepte koji se jedu žlicom, a jesu li bolji na Adventu ili kod kuće, najbolje je da procijenite sami:

1. Brudet od hobotnice
2. Maništrun od sipe
3. Chili beans
4. Pileći ramen
5. Pivski gulaš 

Mnogobrojni posjetitelji prepoznali su vrijednost ovog događanja, koje već šestu godinu oduševljava i Zagrepčane i posjetitelje našeg grada. Ovogodišnji moto Fuliranja Life is a Circus, predstavio je novi street gastrotainment i pokazao koliko su street food te događanja na ulici važan dio turističke ponude Zagreba, ali i Hrvatske.

Fuliranje 2017 - 8 Fuliranje 2017 - 8 (Foto: Sandro Sklepić)

Roman Pokos, direktor kreativne agencije Kokoš ili jaje, koja je organizator Fuliranja, istaknuo je da su uloženi ogromni napori, od uređenja i izrade dizajnerskih funkcionalnih kućica do osmišljavanja programa i odabira najboljih najmoprimaca, i zato mu je jako drago što su i posjetitelji prepoznali poseban duh Fuliranja i rado ga posjećuju.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju