Galerija Maništrun 0

U trendu Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima

Sastojci za maništrun od sipe:

2 glavice luka
1 dl maslinovog ulja
2 dl crnog vina
1 kg slanutka ili drugih grahorica
1 kg sipe
1/2 ljute papričice
3 dl ribljeg temeljca

Priprema:

1. Slanutak ostavite preko noći da se namače pa ga sutradan skuhajte.

2. Pirjajte luk na ulju pa dodajte začine kako bi ih luk upio.

3. Dodajte sipu, prelijte je vinom i ribljim temeljcem pa kuhajte na laganoj vatri oko 90 minuta i poslužite sipu sa slanutkom.