Produženi vikend svi volimo, pa smo skloni spajati slobodne dane gdje se spajati da. U dugoj kalendarskoj godini zaista je dobro predahnuti negdje na polovici, npr. u lipnju. Vikend koji je pred nama, od 22. do 25. 6. savršena je prilika za bijeg na kratki godišnji odmor. Evo 3 ponude i 3 razloga zašto!


1. Neprocjenjivo vrijeme za sebe


Dobar je osjećaj kada stignemo odraditi trening, pripremiti zdravi obrok, napraviti kupku ili pročitati knjigu. „Obični“ vikendi prolaze prebrzo, a produženi mogu biti idealna prilika da stignemo nešto vremena odvojiti i za sebe. Zato razmislite o pakiranju kofera i iskorištavanju ove ponude, gdje na miru možete uživati u kvalitetnoj hotelskoj hrani, opuštati se uz knjigu i koktel na plaži te zadovoljiti svoj istraživački duh posjetom obližnjim prekrasnim gradovima Trogiru, Splitu ili Šibeniku.


2. Stvaranje zajedničkih sjećanja s bližnjima


U dinamičnoj i često stresnoj svakodnevici najčešće ne stignemo raditi na odnosima s najbližima. Slobodni su dani idealna prilika za to, a smjestite li se negdje uz obalu šumovitog zaljeva kao u ovoj ponudi, intimna atmosfera zasigurno će povoljno djelovati. Povedite i najbliže prijatelje, jer za samo 1049 kn platit ćete 3 noćenja za maksimalno 4 osobe.


3. Luda zabava


Ono što često zapostavimo, a svima nam je potrebno, to je zabava, adrenalin, uzbuđenje! Zašto to ne biste potražili u Aquae Vivae u Krapinskim Toplicama? Ukupne je površine 18.000 metara kvadratnih i sastoji se od 5 unutarnjih i 1 vanjskog bazena. U takav je prostor uklopljeno više od 170 vodenih atrakcija (slapova, gejzira, podvodnih masaža, masažnih ležaljki), a posebna atrakcija je vodeni tobogan u unutarnjem bazenu. Osim ludih vodenih atrakcija, možete posjetiti i Muzej krapinskih neandertalaca ili Muzej Oldtimera odlučite li se za ovu jeftinu ponudu u Krapinskim Toplicama. Nadamo se da već polako pakirate kufere.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju