Omaž međimurskom kraju: Topli restoran koji svojim verzijama tradicionalnih jela grije trbuh, ali i srce

Podijeli
  • Mala Hiža Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
  • Štrukle punjene sezonskim povrćem Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
  • Štrukle punjene sezonskim povrćem Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
  • Štrukle punjene sezonskim povrćem Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
  • Lungić od slavonske svinje s popečcima od prosa Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
  • Lungić od slavonske svinje s popečcima od prosa Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
  • Branimir Tomašić Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
  • Lungić od slavonske svinje s popečcima od prosa Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
  • Mala Hiža Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
  • Mala Hiža Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
  • Mala Hiža Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
  • Mala Hiža Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
  • Mala Hiža Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
  • Mala Hiža Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
  • Torta od jagoda i bijele kremice Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
  • Sladoled od buče i baklava od jabuka i maka Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
  • Brnimir Tomašić Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
  • Pogledaj i ovo + 13 + 13 + 13

    Metro donosi

    Restoran Waldinger: Janjeća koljenica osječkog bisera koja se topi u ustima

    + 22 + 22 + 22

    POKROVITELJ METRO

    Jedemo i pijemo: Asian fusion restoran u Zagrebu u kojem je novo i drukčije najveći atribut

    + 20 + 20 + 20

    Dioklecijanov put

    Carska staza nadomak Splita na kojoj ćete pronaći vidikovce iz bajke i prirodu za pamćenje

1/17

close