Poznata fotografkinja Matea Bakarić s Instagram profila „oprrosti“ posjetila je nekoliko punktova u Zagrebu i podjelila je s nama najzanimljivije trenutke zabilježene pametnim telefonom Huawei P30 Lite. Evo što nam je sve Zagreb pripremio ovog ljeta.

1. Art Park (Ribnjak)

Art Park Ribnjak Art Park Ribnjak (Foto: Matea Bakarić)

''Art Park se sa dobro poznate lokacije u Tomićevoj privremeno preselio u park Ribnjak i u razdoblju od 14. lipnja do 21. srpnja nudi dobru zabavu, odlične koncerte i lijena poslijepodneva koja obožavamo provoditi u ležaljkama ispijajući hladni mojito. Stoga, svi ljubitelji finih koktela, četvoronožnih prijatelja i duboke hladovine, prošećite do Ribnjaka i otkrijte kako Art Park diše na novoj lokaciji.''

2. Ljeto na Strossu

100 dana ljeta na nezaboravnom Strossu 100 dana ljeta na nezaboravnom Strossu (Foto: Matea Bakarić)

''Od 30. svibnja pa sve do 30. rujna na Strossmayerovu šetalištu organizirano je takozvanih ''100 dana ljeta'', ispunjenih svakodnevnim koncertima, predstavama, izložbama, umjetničkim akcijama i odličnom gastronomskom, vinskom i pivskom ponudom. Ako volite dobro pojesti i pritom se zabaviti uz čašu vina, Ljeto na Strossu idealna je manifestacija za vas, a traje cijelo ljeto.''

3. Pop Up Summer Garden

Pop Up Summer Garden nudi odlične koktele i vrhunsku zabavu Pop Up Summer Garden nudi odlične koktele i vrhunsku zabavu (Foto: Matea Bakarić)

''Ako tražite ljetno osvježenje i zabavu, na pravom ste mjestu. Pop Up Summer Garden nalazi se u pomalo skrivenom raju šume Tuškanac. Ovo fotogenično mjesto neće razočarati jer svaki je kutak idealan za Instagram fotografiju koja će uz trostruku, 48-megapikselnu kameru dobiti potpuno novu dimenziju. Lokacija je upotpunjena brojnim umjetničkim i biljnim instalacijama, zbog čega dobivate osjećaj prirodnog okruženja, a savršen je za sve one koji žele pobjeći od zagrebačkog asfalta.

Kao dio Music Box programa, na repertoaru su razni bendovi i DJ-evi. I dok se opuštate uz ljetne hitove i njišete u njihovu ritmu, osvježenje možete potražiti u koktelima raznih vrsta. Posebna poslastica za ljubitelje filma su brojni filmski festivali u kinu na otvorenom u organizaciji Ljetne pozornice Tuškanac, a smješteni samo nekoliko metara od lounge bara Pop Up Garden. Taj djelić džungle možete posjetiti do sredine rujna.''

4. Ljetna rasprodaja knjiga

Upotpunite svoju kolekciju knjiga na Ljetnoj rasprodaji knjiga Upotpunite svoju kolekciju knjiga na Ljetnoj rasprodaji knjiga (Foto: Matea Bakarić)

''Sunce, plaža, more. Iako savršen, za mnoge ovaj scenarij jednostavno nije potpun bez dobre knjige u ruci. Svoju kolekciju knjiga sada možete nadopuniti posjetite li glavni zagrebački trg do 14. srpnja.

S obzirom na to da pravog ljeta nema bez prave knjige, svakako posjetite veliku ljetnu rasprodaju književnih poslastica. Hitovi, romani, publicistika, duhovnost. Izaberite neki od stotina sniženih naslova i nadoknadite pročitati sve ono što tijekom godine niste stigli.''

Insta-lokacija je mnogo, a za koju god se odlučili, uspomene možete bilježiti u svakom trenutku bez brige o ttome hoćete li imati dovoljno mjesta na pametnom telefonu. Huawei P30 lite odlikuje velika memorija od 128 GB na koju možete spremiti svaku sliku ili video te još mnoštvo podataka, a uz micro SD može se proširiti čak do 512 GB.  Dobra je vijest je i da ovaj model prednjači sa softverskim rješenjima koja omogućuju štednju baterije te se ne morate brinuti koliko ćete fotkica okinuti.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju