Putnici u potrazi za nekonvencionalnim smještajem uskoro će moći prespavati u monumentalnoj košari za pikinik. Naime, prepoznatljiva zgrada u Newarku, u američkoj saveznoj državi Ohio, koja je nekoć pripadala tvrtki Longaberger za proizvodnju košara sljedeće godine postaje hotel.

Osnivač tvrtke Dave Longaberger dao je izgraditi zgradu u obliku velike košare za piknik još 1997. godine za 32 milijuna dolara. Tvrtka Coon Restoration & Sealants kupila je zgradu prošle godine te je odlučila preurediti.

Amager Bakke u Kopenhagenu, Danska - 1 Zanimljivosti U zemlji bez brda i planina: Je li ovo najljepša spalionica otpada na svijetu?

Sedmorokatnica poznatija po nadimku velika košara zadržat će svoj osebujni izgled, a nudit će 150 soba, unutrašnji bazen, dvoranu za fitnes, restoran te sve druge hotelske pogodnosti. Vlasnik tvrtke Steve Coon i njegov poslovni partner Bobby George obećali su da će hotel biti otvoren tijekom 2020. godine.

Bratu blokirao pogled na more: "Najtanja zgrada na svijetu", koja je izgrađena iz inata Zgrada Al Ba'sa u Bejrutu, Libanon - 2 Zgrada Al Ba'sa u Bejrutu, Libanon - 3 Zgrada Al Ba'sa u Bejrutu, Libanon - 4 +1 Zgrada Al Ba'sa u Bejrutu, Libanon - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju