Što kažete na uživanje na brodu s ogromnim bazenom, barom, saunom i ostalim luksuzima. Zvuči dobro, jel' tako? A kako tek onda zvuči krstarenje plus uživanje u raznoraznim čokoladama, radionicama i ostalim divotama koje nudi čoko svijet? Upravo takvo krstarenje sprema se dogodine, pa će gosti uz već standardne stvari vezane uz krstarenje, imati i čoko gozbu...

Snovi katkad postanu stvarnost, pa tako i ovo osmodnevno krstarenje Mediteranom, kojem je glavna tema čokolada, zbilja će se dogoditi. Eurochocolate cruise, krstarenje kreirano suradnjom brodarske kompanije Costa Cruise i Eurochocolate festivala, najvećeg svjetskog čoko festa koji se održava u Perugiji, planirano je za travanj iduće godine.

Čokolada Čokolada (Foto: Getty Images)

Krstarenje će krenuti iz luke Civitavecchia 16. travnja, a putnike će odvesti u Đenovu, Barcelonu, Palma de Mallorcu, Maltu i Cataniju.

Sve dovoljno sretne, ali i bogate koji će se naći na ovom putovanju, čekaju razne prezentacije mnogih čoko stručnjaka koji će "običnim smrtnicima" otkriti velike tajne, radionice za pravljenje čokolade, raznorazna testiranja novih okusa, posjet muzeju čokolade (u Barceloni) i još štošta. Ukratko, svi sretnici će moći uživati u hrani bogova.

Kruzer - 5 Kruzer - 5 (Foto: Profimedia.hr)

Također, na kruzeru će biti izložena i originalna čokoladna skulptura, koju će na licu mjesta napraviti – čokoladni majstor (da, i to postoji) čije su čokoladne skuplture itekako pomogle da festival u Perugiji postane svjetski poznat.

„Pokušavamo nuditi jedinstvena iskustva svojim gostima, a zahvaljujući partnerstvu s Eurochocolate, to ćemo i uspjeti“ – smatra Carlo Schiavon, menadžer brodarske kompanije zaslužne za ovo krstarenje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju