• Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Škola kuhanja
  • Želim više
  • Preporuke
Upravljaj obavijestima

Prati nas

  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima
close image
  • Dnevnik.hr
  • Vijesti
  • Sport
  • Showbizz
  • Lifestyle
  • Tech
  • Zdravlje
  • Biznis
  • Zabava
  • Teen
  • Tv
Hrana i piće #gdje sjesti

Veliki test burgera: Što se isplati pojesti na Zagreb Burger Festivalu

Stručni žiri sastavljen od kolega s portala Macho.hr, blogera Ivana Bengerija i Punkuferovaca ispitivao je sočnost mesa, kvalitetu peciva, umijeće kombiniranja sastojaka i kreativnost na Zagreb Burger Festivalu powered by Heinz te donio strašni sud...

Punkufer avatar placeholder
Punkufer.hr 22.09.2017 10:14 komentari
viber Created with Sketch.
Zagreb Burger Festival
Zagreb Burger Festival (Foto:Srđan Brajković)

Galerija Zagreb Burger Festival - 57 58 Zagreb Burger Festival - 55 58 Zagreb Burger Festival - 54 58 Zagreb Burger Festival - 52 58

U trendu Kviz općeg znanja - 3 Lako? Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja Gulaš Jednostavno, a preukusno Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa Villa Velika - 6 Villa Velika Kod Plitvičkih jezera: Topla kuća stvorena za bijeg od svega i uživanje u ličkoj tišini


Crni, plavi, tanji, deblji, hrabriji ili blaži, svaki od burgera koji se mogu isprobati na festivalu u Zagrebu po nečemu iskače tako da svatko može pronaći nešto prema svojem ukusu. Kako bi pojednostavio odabir, žiri sastavljen od Punkuferovaca (Nika, Petra, Tibor i Srđan), Marka i Domagoja s portala Macho.hr te Ivana s bloga Idemo putovati, piti i jesti „žrtvovao“ se i kušao 12 veličanstvenih predstavnika majstora burgera. 



Strašni sud nije bilo lako donijeti jer je svaki od kušača imao skrivena očekivanja i favorite, a mišljenja su se mijenjala iz zalogaja u zalogaj. Bilo je napeto i našesto. Ocjenjivala se kvaliteta peciva i pljeskavice, kao i ukupan dojam kojem doprinose i kreativnost burgera, umaci i drugi dodaci. Oko okruglog stola postavljala su se pitanja može li burger od hobotnice i konoplje biti u istom loncu kao punokrvni angus, hoće li se uzeti u obzir problemi po slaboj struji i prednosti dodatne opreme poput roštilja koji peče, dimi i izgleda kao da je na Strossmayerov trg došao ravno iz budućnosti, što s burgerom koji ima meso za umrijeti, ali pecivo koje ga nije dostojno ili onima koji zahvaljujući živim bojama bolje izgledaju na Instagramu nego u stvarnosti…



Nakon borbe do samog kraja, kad se koncentracija premjestila iz glave u želudac odlučilo se postupati prema osjećaju. Submarine je prikupo najviše bodova za opći dojam, u stopu ga prate RougeMarin i Kitchen & Grill Plac, a Barba i Arboretum su oduševili kreativnim kombinacijama okusa. Slast & Mast osvojio je ljubitelje janjetine, a neodoljivo pecivo imaju 50 A Burger & Champagne Bar i Mason burger and stuff. 

Ono što najviše oduševljava su ljubav, trud i pristupačnost majstora burgera koji u svojim kućicama dočekuju goste. Osvojili su nas čistom desetkom iz zalaganja, a vjerujemo da će i vas. Veselimo se i vašim komentarima sa Zagreb Burger Festivala koji traje do 24. rujna.       



Mason burger and stuff

Mason iz Pule priprema špaleta burger inspiriran istarskim receptom od svinjske plećke koji se tradicionalno priprema za Uskrs. Pršut koji se nije potpuno osušio tanko se reže pa zatim prži u maslinovu ulju. Moto šefa Ivana Zidara je da meso u burgeru nije presudno jer nema te pljeskavice koja će spasiti burger koji ima loše pecivo. Recept za brioš pecivo razvijao se tri mjeseca, a pljeskavica je prethodno tri tjedna odležala u suhoj komori te zbog fermentacije ima specifičan okus. Za okruglim stolom hvalio se okus mesa, ali se postavljalo i pitanje treba li biti toliko crvenkasto pa ako niste ljubitelji ružičastih nijansi dobro je pripomenuti da želite bolje pečeno meso. U svakom slučaju oduševljava kreativnost odabira sastojaka. 

Pecivo: 8/10
Meso: 6,3/10
Ukupan dojam: 7,1/10
Cijena: 58 - 69 kuna

Toto`s Burger Bar

Toto's burger ponosi se burgerom koji nosi ime njihova bara u Splitu, a sočnost mu daju jaje i panceta. Mlada ekipa iz Toto'sa živi za sport i zdravu hranu pa nude ono što bi i sami s veseljem pojeli. Njihovi aduti su pecivo bez umjetnih sastojaka i aditiva, meso s domaćih lokalnih farmi i povrće od ekoproizvođača. Ponosni su na svoj hi tech grill na paru. Kad na njemu spravljaju burgere oni ostaju sočni i bez dodavanja masnoće.

Porota nikako nije mogla donijeti konačni sud. Mišljenja su bila oprečna, a zbog podvojenih mišljenja nikako se nisu mogli složiti. Zaključak je: Ili ga obožavaš, ili ga ne bi odbio...

Pecivo: 8/10
Meso: 7/10
Ukupan dojam: 7,3/10
Cijena: 35-40 kuna



50 A Burger & Champagne Bar

Iako je način pripreme američki, u Pedesetki sve namirnice dolaze iz malih lokalnih gospodarstva. Na Zagreb Burger Festivalu u ponudi imaju klasični i hvarski burger. Classic sadrži odležani cheddar, kisele krastavce i domaće umake te Lolo Rosso salatu. Hvarskom burgeru slast pružaju gorgonzola te namaz od smokava i luka. Sve umake, osim kečapa, samostalno spravljaju. S ponosom ističu da krastavce i karfiol kisele sa čak desetak začina. U ponudi imaju i kruh bez glutena. Članovi žirija istaknuli su kako je "50" kralj peciva koje oduševljava strukturom i okusom.

Pecivo: 8,2/10
Meso: 7,5/10
Ukupan dojam: 7,5/10
Cijena: 50 kuna

Kitchen & Grill Plac

Sa zagrebačke tržnice Dolac na Strossmayerov trg došao je Plac. Njihov omiljeni dodatak burgerima je samoborska muštarda. Za festival su omislili Placburger ili Garaviburger, kako ga od milja zovu. Pecivo s dodatkom sipinog crnila, premazano jajima i posuto sjemenkama samo je jedan od detalja po kojima su prepoznatljivi. Ponosni su i na svoje posebne umake i preljeve. Ispred Placa je bila najveća gužva tako da se njihov burger čekao s nestpljenjem. Kompaktna smjesa pljeskavice uzburkala je mesne strasti i kišu komentara je li bolja rahla ili povezana struktura. Zaključak u švicarskom stilu glasi: Svakome prema klanu kojem pripada.

Pecivo: 8,2/10
Meso: 7,5/10
Ukupan dojam: 7,7/10
Cijena: 34 – 42 kuna

RougeMarin

Burger od 30 posto janjetine, svježom mozzarellom, coulisom od peršina i bosiljka, rajčice, pršuta, vrhnja s češnjakom i vlascem te slamom od krumpira kombinacija je koju nudi jedan od prvih pravih burger restorana u Hrvatskoj. O umijeću vlasnika restorana Marina Medaka ne treba puno govoriti; vrsni chef srušio je mit da je burger nekvalitetna brza hrana. Kult hamburgera iz bivše hale Tvornice električnih žarulja u Zagrebu nastavlja simpatični chef Tomislav Pavlović. Meso vrhunske kvalitete te domaće pecivo i kečap RougeMarinovi su aduti. Na Festivalu se mogu kušati klasični RougeMarin burger, Škripburger i Daily special burger. Glasovitost njihovih delicija potpirila je očekivanja žirija, a u konačnici su se svi složili da se radi o jako dobrom izboru i kombinaciji sastojaka, ali nekima je ipak nedostajalo "ono nešto".

Pecivo: 7,2/10
Meso: 8/10
Ukupan dojam: 8/10
Cijena: 38 – 42 kuna

Arboretum Pub

Kikiriki maslac, džem od brusnica, panceta i angus govedina jedan je od najhrabrijih kombinacija sastojaka za burger na festivalu. U kratkom ispitivanju kušača skupio je i smajlića i plačka, a i kod žirija je zaslužio pozamašnu listu komentara. Okusno iznenađenje mnogima je superukusno, ali oni koji ne mogu zamisliti slatko i kiselo u jednom zalogaju se nisu složili s time da je burger pun pogodak. Kad nisu u Zagrebu na Festivalu burgera, vlasnici Arboretum Chakula & Beer Puba Nicoletta Balija i Emanuel Pagone u Fažani osmišljavaju kombinacije od mesa crnog angusa ili domaće govedine, vegetarijanskim i bezglutenskim varijantama, kao i u talijanskoj porchetti. Otkako se otvorio, Arboretum skuplja nove obožavatelje kao dijete sličice, možda baš zbog više od 20 različitih domaćih umaka i nadjeva. Gotovim kečapima i majonezama ondje je ulaz zabranjen. Ako niste dovoljno hrabri za kikiriki s brusnicama možete kušati Hula Hoop s umakom od senfa i meda, Calabrese (sir, hrskavo povrće i začinjena svinjska salama koja se maže na kruh) te Truffle (umak od gljiva i tartufa, sir, jaje i salata).

Pecivo: 6/10
Meso: 7,5/10
Ukupan dojam: 7,3/10
Cijena: 60 kuna

Špiro

Intrigantni crni burgeri dolaze iz ugostiteljskog brenda koji žari i pali Zagrebačkom županijom više od 14 godina. Na Zagreb Burger Festivalu predstavljaju Lela Burger, Špiro Burger i Zagi Burger. Crna Lela boje (zdravog) aktivnog ugljena sadrži piletinu u domaćoj marinadi, blagi umak, rikolu i rajčicu. Zagi ima prženi dimljeni špek i cheddar, neodoljivi sir koji se dodaje i u Špiro burger.

Pecivo: 7,5/10
Meso: 7/10
Ukupan dojam: 7,1/10
Cijena: 35 - 50 kuna



Slast & Mast

Novi hrvatski brend za mesne delikatese Slast & Mast koji se bavi odležanim odrescima, kobasicama i drugim suhomesnatim proizvodima od mesa iz organske proizvodnje za festival je pripremio burgere od junećeg i od janjećeg mesa. Uz juneći burger stavljaju se i sušeni svinjski obrazi, što je rijetka delikatesa na domaćem tržištu. Meso se priprema u Big Green Eggu. Riječ je o čudesnom uređaju koji objedinjuje čak pet funkcija: roštilj, krušnu peć, peku, pušnicu i pećnicu. Na okruglom stolu žirija našao se janjeći burger koji je prikupio same lovorike za okus pljeskavice te komentare poput: "Ova kombinacija mesa i umaka je tako dobra da bi mu i pecivo oprostili". Pljeskavica se razgrabila dok si rekao burger, a komadići kruha su ostali (možda da se lakše pronađe put natrag do Festivala).

Pecivo: 6/10
Meso: 8,2/10
Ukupan dojam: 7,8/10
Cijena: 48-50 kuna



Submarine Burger

Jedan od favorita festivala definitivno je Submarine koji je zaživio u centru Zagreba prije tri godine, a ističu kako je 99 posto namirnica hrvatskog porijekla.  Peciva se po posebnoj recepturi pripremaju u zagrebačkoj pekari, sir dolazi iz Zagorja, panceta putuje iz Dalmacije, salata iz Slavonije, tartufi iz Istre, a krumpiri iz Like… Za Zagreb Burger Festival osmislili su burger koji kombinira domaći umak, zelenu salatu, dvije juneće pljeskavice, topljeni sir, hrskavu pancetu i sve to u mekom pecivu. Strogi žiri se složio kako je ovaj burger odličan izbor za klasičare koji vole dobar okus bez iznenađenja.

Pecivo: 7,5/10
Meso: 8,4/10
Ukupan dojam: 8,3/10
Cijena: 44 kuna

Barba Dubrovnik

Vlasnici Barbe, omiljenog morskog fast fooda u Dubrovniku, mjesecima su isprobavali recepte te potrošili kilograme i kilograme hobotnice kako bi pronašli način na koji je mogu dobro povezati u smjesu. U konačnici im je to pošlo za rukom, a recept je čuvana tajna. Ne otkrivaju je čak ni kuharima. Ove godine su prvi put na Zagreb Food Festivalu, a prvi dan su se suočavali s poteškoćama slabe struje u kućici. Žiri je s nestrpljenjem iščekivao burger od hobotnice, a svatko je u svojoj glavi razmišljao hoće li ispuniti očekivanja, da li će iz peciva viriti krakovi, kakvo će biti pecivo… napetost se mogla narezati na kriške. Kad je konačno stigao na stol, nekima je nedostajalo luka i češnjaka, drugima se svidjela pikantnost, treći su tvrdili da se hobotnica i meso uopće ne bi smjelo uspoređivati. Osim hobotnice, Barba na Zagreb Burger Festivalu nudi i burgere od kozica sa slanutkom, tune te srdela.

Pecivo: 6,5/10
Hobotnica: 7,5/10
Ukupan dojam: 7,5/10
Cijena: 33 - 49 kuna

Maredo

U zagrebačkom restoranu i noćnom klubu Maredo koji se nalazi na Trešnjevci ponose se roštiljem na drveni ugljen. Poklonike su zadobili odležanim steakovima, zapečenim rebrima i burgerima od odležane junetine koju kupuju na hrvatskim farmama. Peciva za burgere pripremaju sami i time se ponose.

Pecivo: 6,5/10
Meso: 6,9/10
Ukupan dojam: 6,9/10
Cijena: 38 - 40 kuna


Burger Factory

Burgeri koji osvajaju dječja srca i Instagramske profile bojama peciva dolaze iz Burger Factoryja, a njihova su posebnost Heinzovi umaci koji dolaze iz raznih dijelova svijeta i to premijerno, jer ih još nema u Hrvatskoj. Original burger sadrži kečap, senf, majonezu, luk, salatu, goudu i kisele krastavce. Mex burger s pecivom obojanim špinatom poseban je po guacamole umaku, a crveno Bacon pecivo obojano ciklom pristaje uz slaninu, luk, kisele krastavce, goudu, majonezu, kečap i senf. Crni Smoke burger peciva obojana sipom karakterističan je po slanini i BBQ umaku.

Pecivo: 7/10
Meso: 7/10
Ukupan dojam: 7,1/10
Cijena: 38 - 40 kuna

  • #gdje sjesti
  • #zagreb burger festival
  • #burger
  • #Zagreb
  • #pecivo
  • #grill
viber Created with Sketch.
inspirativno najčitanije
U marinadi je tajna: Pohana piletina koja je toliko fina da je postala ponos nacije
Štajerski recept
U marinadi je tajna: Pohana piletina koja je toliko fina da je postala ponos nacije
"Napravite sve što možete da ovdje prespavate": Pogledajte kako izgleda hrvatska vila koju je Michelin stavio na popis najljepših na svijetu
Ključ savršenog odmora
"Napravite sve što možete da ovdje prespavate": Pogledajte kako izgleda hrvatska vila koju je Michelin stavio na popis najljepših na svijetu
Keksi punjeni Nutellom recept
Peku se 12 minuta
Keksi punjeni Nutellom čista su fantazija, a nije ih uopće teško napraviti kod kuće
Naschmarkt: Srce predivnog Beča u kojem ćete upoznati cijeli svijet
Obavezno posjetite
Naschmarkt: Srce predivnog Beča u kojem ćete upoznati cijeli svijet
10 pogrešaka zbog kojih pečeni ili kuhani kesteni nisu dovoljno ukusni
Zlatni savjeti
10 pogrešaka zbog kojih pečeni ili kuhani kesteni nisu dovoljno ukusni
Kod Plitvičkih jezera: Topla kuća stvorena za bijeg od svega i uživanje u ličkoj tišini
Villa Velika
Kod Plitvičkih jezera: Topla kuća stvorena za bijeg od svega i uživanje u ličkoj tišini
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
Jednostavno, a preukusno
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
Lako?
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"
Vrata Bilogore
Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"
Sočan kolač od mrkve: Malo posla za puno uživanja
Jednostavno
Sočan kolač od mrkve: Malo posla za puno uživanja
Kod Plitvičkih jezera: Topla kuća stvorena za bijeg od svega i uživanje u ličkoj tišini
Villa Velika
Kod Plitvičkih jezera: Topla kuća stvorena za bijeg od svega i uživanje u ličkoj tišini
Zapišite ove datume: Najbolji hrvatski restorani nude vrhunske menije po promo cijeni
Pokrovitelj Mastercard
Zapišite ove datume: Najbolji hrvatski restorani nude vrhunske menije po promo cijeni

Nastavi čitati

Ne propustite ni ovo
vijesti
VIDEO Traže se još dvojica za brutalno ubojstvo muškarca u dječjem parku u Beogradu: Pogledajte što je policija pronašla kod ubijenog
Drama u Beogradu
VIDEO Traže se još dvojica zbog brutalnog ubojstva u dječjem parku: Pogledajte što je policija pronašla kod ubijenog
PROVJERENO Svi apsurdi s Beroševim zapošljavanjem! "Ovakav slučaj ne bi mogli smisliti ni tvorci Alan Forda, a ni Top lista nadrealista"
SKALPEL U RUKAMA
Ovo su svi apsurdi s Beroševim zapošljavanjem! A pacijenti iznose nestvarna svjedočanstva: "Ne znam kako su se snalazili, posuđivali su novac..."
Stočar mislio da je ugledao lutku koja viri iz zemlje, a onda su se njezini sićušni prstići pomaknuli: "Zakopali su živu bebu"
otkrivena šokantna istina
Stočar mislio da je ugledao lutku koja viri iz zemlje, a onda su se njezini sićušni prsti pomaknuli: "Zakopali su živu bebu"
show
Snaha Halida Bešlića Mahira se oglasila nakon njegovog sprovoda
"Jako nam nedostaješ"
Snaha Halida Bešlića oglasila se nakon dženaze, izazvala je mnogo reakcija
Plus size-model Ashley Graham prošetala pistom Victoria's Secreta
plus size manekenka
Kraljica oblina pomela je modnu pistu brenda koji se odvažio na preokret!
Cipele Kolinde Grabar-Kitarović ukrale svu pozornost
oduševila kombinacijom
Svi su gledali u Kolindine cipele, koje su zasjenile i njezin zeleni outfit!
zdravlje
Kako napisati oporuku koju nitko neće moći poništiti?
Važan korak!
Kako napisati oporuku koju nitko neće moći poništiti?
Najbolji prirodni lijek za gušteraču: Pijte ova 4 ljekovita čaja!
Najučinkovitiji biljni saveznici
Najbolji prirodni lijek za gušteraču: Pijte ova 4 ljekovita čaja!
Zastrašujuće otkriće: Više od 99 % ljudi s moždanim ili srčanim udarom imalo je ove znakove upozorenja prije!
Veliko istraživanje
Zastrašujuće otkriće: Više od 99 % ljudi s moždanim ili srčanim udarom imalo je ove znakove upozorenja prije!
zabava
Ovaj kviz prolaze samo oni s iznadprosječnom inteligencijom! Provjerite svoje znanje
Pokažite što znate!
Ovaj kviz prolaze samo oni s iznadprosječnom inteligencijom! Provjerite svoje znanje
Morate vidjeti što piše na kamionu snimljenom kod Šibenika! Publika oduševljena
Urnebesno
Morate vidjeti što piše na kamionu snimljenom kod Šibenika! Publika oduševljena
Užasan parking inspirirao urnebesnu šalu koja je nasmijala domaću publiku
Presmiješno
Užasan parking inspirirao urnebesnu šalu koja je nasmijala domaću publiku
tech
Rani znak upozorenja? Sindrom nemirnih nogu povećava rizik od ove opake bolesti mozga
Novo istraživanje otkriva
Rani znak upozorenja? Sindrom nemirnih nogu povećava rizik od ove opake bolesti mozga
Kupujete na Temuu? Stručnjak objasnio kakvim se trikovima služe kako bi privukli kupce
Više od 30 trikova
Kupujete na Temuu? Stručnjak objasnio kakvim se trikovima služe kako bi privukli kupce
Google je najavio novu opciju: Aktivirajte je čim prije, može vas spasiti velikih problema
Sigurnost u prvom planu
Google je najavio novu opciju: Aktivirajte je čim prije, može vas spasiti velikih problema
sport
Scena s treninga otkrila za koga igra 15-godišnji sin Luke Modrića
budućnost je tu
VIDEO Scena s treninga otkrila za koga igra 15-godišnji sin Luke Modrića
UEFA objavila jakosne skupine u ždrijebu: Vatreni mogu protiv Španjolske i Engleske, a tu je i Srbija
novi izazovi
UEFA objavila jakosne skupine u ždrijebu: Vatreni mogu protiv Španjolske i Engleske, a tu je i Srbija
Zbog Brune Petkovića u Turskoj izbila žestoka svađa
u središtu pažnje
Zbog Brune Petkovića u Turskoj izbila žestoka svađa
tv
Skrivena sudbina: Boravak u toj kući bio je nepodnošljiv, ali ga je uspjela zastrašiti
SKRIVENA SUDBINA
Boravak u toj kući bio je nepodnošljiv, ali ga je uspjela zastrašiti
MasterChef: Plavi odnijeli pobjedu, a Mario "oštro" rekao Antoniji: "Zaboravila si reći jednu stvar!"
SVAKA ČAST!
Plavi odnijeli pobjedu, a Mario "oštro" rekao Antoniji: "Zaboravila si reći jednu stvar!"
MasterChef: U MasterChef kuhinji sprema se napeti obračun! Stiže nova izazivačica!
NE PROPUSTITE!
U MasterChef kuhinji sprema se napeti obračun! Stiže nova izazivačica!
putovanja
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
Lako?
Kviz općeg znanja: 15 pitanja na koja biste trebali odgovoriti točno - bez razmišljanja
Kod Plitvičkih jezera: Topla kuća stvorena za bijeg od svega i uživanje u ličkoj tišini
Villa Velika
Kod Plitvičkih jezera: Topla kuća stvorena za bijeg od svega i uživanje u ličkoj tišini
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
Jednostavno, a preukusno
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
novac
Hrvatima omiljeni modni brend zatvorio 135 dućana, ali povećao prodaju i dobit. "Uvijek nudimo najbolju vrijednost za novac"
iznad očekivanja
Hrvatima omiljeni modni brend zatvorio 135 dućana, ali povećao prodaju i dobit. "Uvijek nudimo najbolju vrijednost za novac"
Više od polovice poduzetnika razmatra preseljenje u inozemstvo. Ovo je najpopularnija destinacija
Nije zbog poreza
Više od polovice poduzetnika razmatra preseljenje u inozemstvo. Ovo je najpopularnija destinacija
Prehrambeni gigant ukida 16.000 radnih mjesta, novi šef traži smanjenje troškova
A prihodi rastu
Prehrambeni gigant ukida 16.000 radnih mjesta, novi šef traži smanjenje troškova
lifestyle
Biramo najljepše ime za djevojčice i dječake koje znači "sreća"
GLASAJTE U ANKETI
Ovih 15 imena za djevojčice i dječake znače "sreća", koje vam je najljepše?
Olja Vori u satenskoj suknji i topu iz jesenske kolekcije H&M 2025.
Ženstvena i skladna
Olja Vori nosi najveće jesenske trendove, a nama je za oko zapela njezina suknja od 30 eura
Frizure ovih slavnih žena najtraženije su u frizerskim salonima
IZABERITE NAJBOLJU
Frizure ovih pet slavnih žena najviše se traže u frizerskim salonima, jedna je hit već 30 godina
sve
Snaha Halida Bešlića Mahira se oglasila nakon njegovog sprovoda
"Jako nam nedostaješ"
Snaha Halida Bešlića oglasila se nakon dženaze, izazvala je mnogo reakcija
Plus size-model Ashley Graham prošetala pistom Victoria's Secreta
plus size manekenka
Kraljica oblina pomela je modnu pistu brenda koji se odvažio na preokret!
Cipele Kolinde Grabar-Kitarović ukrale svu pozornost
oduševila kombinacijom
Svi su gledali u Kolindine cipele, koje su zasjenile i njezin zeleni outfit!
Skenderica jesenski meni by chef Ivan Najdek & Mario Mihelj - 21
Jelovnik s potpisom

Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)

Savršena ravnoteža između tradicionalnog i modernog, s okusima kestena, vrganja, buče i zelja, uzbudljiv je koncept chefova Marija Mihelja i Ivana Najdeka koji istovremeno budi nostalgiju i tetoši zahtjevna nepca. NASTAVI ČITATI

Vezani sadržaj

  • Spud Bud Zagreb - 6 Hrana i piće
    Viralni hajp

    Zagreb je poludio za ovim jelom: Otvoren restoran koji poslužuje samo punjeni krumpir

  • Skenderica jesenski meni by chef Ivan Najdek & Mario Mihelj - 21 Hrana i piće
    Jelovnik s potpisom

    Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)

  • Stara Škola - 1 Hrana i piće
    Ana Roš

    Najbolja svjetska chefica u Hrvatskoj: Novi jelovnik Stare Škole zbog kojeg vrijedi krenuti u Istru

 
Upravljaj obavijestima
© Punkufer
  • Impressum
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

404image

Piletina, varivo, tjestenina...

Prijavi se na naš newsletter
i otkrij recepte, savjete i trikove s
kojima ćeš izaći iz začaranog kruga 3
ista jela koja radiš svaki dan ;)

Please don't insert text in the box below!
close