• Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Škola kuhanja
  • Želim više
  • Preporuke
Upravljaj obavijestima

Prati nas

  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima
close image
  • Dnevnik.hr
  • Vijesti
  • Sport
  • Showbizz
  • Lifestyle
  • Tech
  • Zdravlje
  • Biznis
  • Zabava
  • Teen
  • Tv
Hrana i piće #gdje sjesti

Veliki test burgera: Što se isplati pojesti na Zagreb Burger Festivalu

Stručni žiri sastavljen od kolega s portala Macho.hr, blogera Ivana Bengerija i Punkuferovaca ispitivao je sočnost mesa, kvalitetu peciva, umijeće kombiniranja sastojaka i kreativnost na Zagreb Burger Festivalu powered by Heinz te donio strašni sud...

Punkufer avatar placeholder
Punkufer.hr 22.09.2017 10:14 komentari
viber Created with Sketch.
Zagreb Burger Festival
Zagreb Burger Festival (Foto:Srđan Brajković)

Galerija Zagreb Burger Festival - 57 58 Zagreb Burger Festival - 55 58 Zagreb Burger Festival - 54 58 Zagreb Burger Festival - 52 58

U trendu Željeznički kolodvor u Antwerpenu - 4 "Lijepi mali kolodvor" Najljepši kolodvor na svijetu: Željeznička katedrala u europskom "gradu dijamanata" Špilje u Frodshamu, Engleska - 5 Jedinstvena investicijska prilika Prodaje se špilja na privatnom zemljištu! Cijena nije onoliko visoka kao što mislite Palmanova Utopija Na sat i pol od Hrvatske: Savršeni grad iz kojeg nije tako lako izići


Crni, plavi, tanji, deblji, hrabriji ili blaži, svaki od burgera koji se mogu isprobati na festivalu u Zagrebu po nečemu iskače tako da svatko može pronaći nešto prema svojem ukusu. Kako bi pojednostavio odabir, žiri sastavljen od Punkuferovaca (Nika, Petra, Tibor i Srđan), Marka i Domagoja s portala Macho.hr te Ivana s bloga Idemo putovati, piti i jesti „žrtvovao“ se i kušao 12 veličanstvenih predstavnika majstora burgera. 



Strašni sud nije bilo lako donijeti jer je svaki od kušača imao skrivena očekivanja i favorite, a mišljenja su se mijenjala iz zalogaja u zalogaj. Bilo je napeto i našesto. Ocjenjivala se kvaliteta peciva i pljeskavice, kao i ukupan dojam kojem doprinose i kreativnost burgera, umaci i drugi dodaci. Oko okruglog stola postavljala su se pitanja može li burger od hobotnice i konoplje biti u istom loncu kao punokrvni angus, hoće li se uzeti u obzir problemi po slaboj struji i prednosti dodatne opreme poput roštilja koji peče, dimi i izgleda kao da je na Strossmayerov trg došao ravno iz budućnosti, što s burgerom koji ima meso za umrijeti, ali pecivo koje ga nije dostojno ili onima koji zahvaljujući živim bojama bolje izgledaju na Instagramu nego u stvarnosti…



Nakon borbe do samog kraja, kad se koncentracija premjestila iz glave u želudac odlučilo se postupati prema osjećaju. Submarine je prikupo najviše bodova za opći dojam, u stopu ga prate RougeMarin i Kitchen & Grill Plac, a Barba i Arboretum su oduševili kreativnim kombinacijama okusa. Slast & Mast osvojio je ljubitelje janjetine, a neodoljivo pecivo imaju 50 A Burger & Champagne Bar i Mason burger and stuff. 

Ono što najviše oduševljava su ljubav, trud i pristupačnost majstora burgera koji u svojim kućicama dočekuju goste. Osvojili su nas čistom desetkom iz zalaganja, a vjerujemo da će i vas. Veselimo se i vašim komentarima sa Zagreb Burger Festivala koji traje do 24. rujna.       



Mason burger and stuff

Mason iz Pule priprema špaleta burger inspiriran istarskim receptom od svinjske plećke koji se tradicionalno priprema za Uskrs. Pršut koji se nije potpuno osušio tanko se reže pa zatim prži u maslinovu ulju. Moto šefa Ivana Zidara je da meso u burgeru nije presudno jer nema te pljeskavice koja će spasiti burger koji ima loše pecivo. Recept za brioš pecivo razvijao se tri mjeseca, a pljeskavica je prethodno tri tjedna odležala u suhoj komori te zbog fermentacije ima specifičan okus. Za okruglim stolom hvalio se okus mesa, ali se postavljalo i pitanje treba li biti toliko crvenkasto pa ako niste ljubitelji ružičastih nijansi dobro je pripomenuti da želite bolje pečeno meso. U svakom slučaju oduševljava kreativnost odabira sastojaka. 

Pecivo: 8/10
Meso: 6,3/10
Ukupan dojam: 7,1/10
Cijena: 58 - 69 kuna

Toto`s Burger Bar

Toto's burger ponosi se burgerom koji nosi ime njihova bara u Splitu, a sočnost mu daju jaje i panceta. Mlada ekipa iz Toto'sa živi za sport i zdravu hranu pa nude ono što bi i sami s veseljem pojeli. Njihovi aduti su pecivo bez umjetnih sastojaka i aditiva, meso s domaćih lokalnih farmi i povrće od ekoproizvođača. Ponosni su na svoj hi tech grill na paru. Kad na njemu spravljaju burgere oni ostaju sočni i bez dodavanja masnoće.

Porota nikako nije mogla donijeti konačni sud. Mišljenja su bila oprečna, a zbog podvojenih mišljenja nikako se nisu mogli složiti. Zaključak je: Ili ga obožavaš, ili ga ne bi odbio...

Pecivo: 8/10
Meso: 7/10
Ukupan dojam: 7,3/10
Cijena: 35-40 kuna



50 A Burger & Champagne Bar

Iako je način pripreme američki, u Pedesetki sve namirnice dolaze iz malih lokalnih gospodarstva. Na Zagreb Burger Festivalu u ponudi imaju klasični i hvarski burger. Classic sadrži odležani cheddar, kisele krastavce i domaće umake te Lolo Rosso salatu. Hvarskom burgeru slast pružaju gorgonzola te namaz od smokava i luka. Sve umake, osim kečapa, samostalno spravljaju. S ponosom ističu da krastavce i karfiol kisele sa čak desetak začina. U ponudi imaju i kruh bez glutena. Članovi žirija istaknuli su kako je "50" kralj peciva koje oduševljava strukturom i okusom.

Pecivo: 8,2/10
Meso: 7,5/10
Ukupan dojam: 7,5/10
Cijena: 50 kuna

Kitchen & Grill Plac

Sa zagrebačke tržnice Dolac na Strossmayerov trg došao je Plac. Njihov omiljeni dodatak burgerima je samoborska muštarda. Za festival su omislili Placburger ili Garaviburger, kako ga od milja zovu. Pecivo s dodatkom sipinog crnila, premazano jajima i posuto sjemenkama samo je jedan od detalja po kojima su prepoznatljivi. Ponosni su i na svoje posebne umake i preljeve. Ispred Placa je bila najveća gužva tako da se njihov burger čekao s nestpljenjem. Kompaktna smjesa pljeskavice uzburkala je mesne strasti i kišu komentara je li bolja rahla ili povezana struktura. Zaključak u švicarskom stilu glasi: Svakome prema klanu kojem pripada.

Pecivo: 8,2/10
Meso: 7,5/10
Ukupan dojam: 7,7/10
Cijena: 34 – 42 kuna

RougeMarin

Burger od 30 posto janjetine, svježom mozzarellom, coulisom od peršina i bosiljka, rajčice, pršuta, vrhnja s češnjakom i vlascem te slamom od krumpira kombinacija je koju nudi jedan od prvih pravih burger restorana u Hrvatskoj. O umijeću vlasnika restorana Marina Medaka ne treba puno govoriti; vrsni chef srušio je mit da je burger nekvalitetna brza hrana. Kult hamburgera iz bivše hale Tvornice električnih žarulja u Zagrebu nastavlja simpatični chef Tomislav Pavlović. Meso vrhunske kvalitete te domaće pecivo i kečap RougeMarinovi su aduti. Na Festivalu se mogu kušati klasični RougeMarin burger, Škripburger i Daily special burger. Glasovitost njihovih delicija potpirila je očekivanja žirija, a u konačnici su se svi složili da se radi o jako dobrom izboru i kombinaciji sastojaka, ali nekima je ipak nedostajalo "ono nešto".

Pecivo: 7,2/10
Meso: 8/10
Ukupan dojam: 8/10
Cijena: 38 – 42 kuna

Arboretum Pub

Kikiriki maslac, džem od brusnica, panceta i angus govedina jedan je od najhrabrijih kombinacija sastojaka za burger na festivalu. U kratkom ispitivanju kušača skupio je i smajlića i plačka, a i kod žirija je zaslužio pozamašnu listu komentara. Okusno iznenađenje mnogima je superukusno, ali oni koji ne mogu zamisliti slatko i kiselo u jednom zalogaju se nisu složili s time da je burger pun pogodak. Kad nisu u Zagrebu na Festivalu burgera, vlasnici Arboretum Chakula & Beer Puba Nicoletta Balija i Emanuel Pagone u Fažani osmišljavaju kombinacije od mesa crnog angusa ili domaće govedine, vegetarijanskim i bezglutenskim varijantama, kao i u talijanskoj porchetti. Otkako se otvorio, Arboretum skuplja nove obožavatelje kao dijete sličice, možda baš zbog više od 20 različitih domaćih umaka i nadjeva. Gotovim kečapima i majonezama ondje je ulaz zabranjen. Ako niste dovoljno hrabri za kikiriki s brusnicama možete kušati Hula Hoop s umakom od senfa i meda, Calabrese (sir, hrskavo povrće i začinjena svinjska salama koja se maže na kruh) te Truffle (umak od gljiva i tartufa, sir, jaje i salata).

Pecivo: 6/10
Meso: 7,5/10
Ukupan dojam: 7,3/10
Cijena: 60 kuna

Špiro

Intrigantni crni burgeri dolaze iz ugostiteljskog brenda koji žari i pali Zagrebačkom županijom više od 14 godina. Na Zagreb Burger Festivalu predstavljaju Lela Burger, Špiro Burger i Zagi Burger. Crna Lela boje (zdravog) aktivnog ugljena sadrži piletinu u domaćoj marinadi, blagi umak, rikolu i rajčicu. Zagi ima prženi dimljeni špek i cheddar, neodoljivi sir koji se dodaje i u Špiro burger.

Pecivo: 7,5/10
Meso: 7/10
Ukupan dojam: 7,1/10
Cijena: 35 - 50 kuna



Slast & Mast

Novi hrvatski brend za mesne delikatese Slast & Mast koji se bavi odležanim odrescima, kobasicama i drugim suhomesnatim proizvodima od mesa iz organske proizvodnje za festival je pripremio burgere od junećeg i od janjećeg mesa. Uz juneći burger stavljaju se i sušeni svinjski obrazi, što je rijetka delikatesa na domaćem tržištu. Meso se priprema u Big Green Eggu. Riječ je o čudesnom uređaju koji objedinjuje čak pet funkcija: roštilj, krušnu peć, peku, pušnicu i pećnicu. Na okruglom stolu žirija našao se janjeći burger koji je prikupio same lovorike za okus pljeskavice te komentare poput: "Ova kombinacija mesa i umaka je tako dobra da bi mu i pecivo oprostili". Pljeskavica se razgrabila dok si rekao burger, a komadići kruha su ostali (možda da se lakše pronađe put natrag do Festivala).

Pecivo: 6/10
Meso: 8,2/10
Ukupan dojam: 7,8/10
Cijena: 48-50 kuna



Submarine Burger

Jedan od favorita festivala definitivno je Submarine koji je zaživio u centru Zagreba prije tri godine, a ističu kako je 99 posto namirnica hrvatskog porijekla.  Peciva se po posebnoj recepturi pripremaju u zagrebačkoj pekari, sir dolazi iz Zagorja, panceta putuje iz Dalmacije, salata iz Slavonije, tartufi iz Istre, a krumpiri iz Like… Za Zagreb Burger Festival osmislili su burger koji kombinira domaći umak, zelenu salatu, dvije juneće pljeskavice, topljeni sir, hrskavu pancetu i sve to u mekom pecivu. Strogi žiri se složio kako je ovaj burger odličan izbor za klasičare koji vole dobar okus bez iznenađenja.

Pecivo: 7,5/10
Meso: 8,4/10
Ukupan dojam: 8,3/10
Cijena: 44 kuna

Barba Dubrovnik

Vlasnici Barbe, omiljenog morskog fast fooda u Dubrovniku, mjesecima su isprobavali recepte te potrošili kilograme i kilograme hobotnice kako bi pronašli način na koji je mogu dobro povezati u smjesu. U konačnici im je to pošlo za rukom, a recept je čuvana tajna. Ne otkrivaju je čak ni kuharima. Ove godine su prvi put na Zagreb Food Festivalu, a prvi dan su se suočavali s poteškoćama slabe struje u kućici. Žiri je s nestrpljenjem iščekivao burger od hobotnice, a svatko je u svojoj glavi razmišljao hoće li ispuniti očekivanja, da li će iz peciva viriti krakovi, kakvo će biti pecivo… napetost se mogla narezati na kriške. Kad je konačno stigao na stol, nekima je nedostajalo luka i češnjaka, drugima se svidjela pikantnost, treći su tvrdili da se hobotnica i meso uopće ne bi smjelo uspoređivati. Osim hobotnice, Barba na Zagreb Burger Festivalu nudi i burgere od kozica sa slanutkom, tune te srdela.

Pecivo: 6,5/10
Hobotnica: 7,5/10
Ukupan dojam: 7,5/10
Cijena: 33 - 49 kuna

Maredo

U zagrebačkom restoranu i noćnom klubu Maredo koji se nalazi na Trešnjevci ponose se roštiljem na drveni ugljen. Poklonike su zadobili odležanim steakovima, zapečenim rebrima i burgerima od odležane junetine koju kupuju na hrvatskim farmama. Peciva za burgere pripremaju sami i time se ponose.

Pecivo: 6,5/10
Meso: 6,9/10
Ukupan dojam: 6,9/10
Cijena: 38 - 40 kuna


Burger Factory

Burgeri koji osvajaju dječja srca i Instagramske profile bojama peciva dolaze iz Burger Factoryja, a njihova su posebnost Heinzovi umaci koji dolaze iz raznih dijelova svijeta i to premijerno, jer ih još nema u Hrvatskoj. Original burger sadrži kečap, senf, majonezu, luk, salatu, goudu i kisele krastavce. Mex burger s pecivom obojanim špinatom poseban je po guacamole umaku, a crveno Bacon pecivo obojano ciklom pristaje uz slaninu, luk, kisele krastavce, goudu, majonezu, kečap i senf. Crni Smoke burger peciva obojana sipom karakterističan je po slanini i BBQ umaku.

Pecivo: 7/10
Meso: 7/10
Ukupan dojam: 7,1/10
Cijena: 38 - 40 kuna

  • #gdje sjesti
  • #zagreb burger festival
  • #burger
  • #Zagreb
  • #pecivo
  • #grill
viber Created with Sketch.
inspirativno najčitanije
Ispovijest izjelice: što mi je nekad bilo nezamislivo pojesti, a danas obožavam
O tempora, o mores!
Ispovijest izjelice: Što mi je nekad bilo nezamislivo pojesti, a danas obožavam!
Tjedni jelovnik zimska jela od 1.12. do 7.12. 2025.
Tjedni jelovnik
Bez puno kompliciranja i truda: 7 jela savršenih za zimu za svaki dan ovoga tjedna
Nadàl in famìa: Nostalgični obiteljski Božić u Rovinju
Od 6.12. do 10.1.
Nadàl in famìa: Nostalgični obiteljski Božić u Rovinju
Spektakl iz pećnice: Jedini savjeti koji će vam ikada trebati za savršeno pečeno povrće
Dobro je znati
Spektakl iz pećnice: Jedini savjeti koji će vam ikada trebati za savršeno pečeno povrće
Orzo tjestenina u jednom loncu recept
Sa sirom i špinatom
Izgleda poput najkremastijeg rižota, ali je ipak tjestenina koja se radi u jednom loncu
Dora Rukavina u Tanazaniji: "Svi me pitaju zašto želim natrag"
Zemlja kontrasta
Dora Rukavina u Tanazaniji: "Svi me pitaju zašto želim natrag"
Najljepši kolodvor na svijetu: Željeznička katedrala u europskom "gradu dijamanata"
"Lijepi mali kolodvor"
Najljepši kolodvor na svijetu: Željeznička katedrala u europskom "gradu dijamanata"
Prodaje se špilja na privatnom zemljištu! Cijena nije onoliko visoka kao što mislite
Jedinstvena investicijska prilika
Prodaje se špilja na privatnom zemljištu! Cijena nije onoliko visoka kao što mislite
Na 3 sata od Zagreba: Savršeni grad iz kojeg nije "tako lako" izići
Utopija
Na sat i pol od Hrvatske: Savršeni grad iz kojeg nije tako lako izići
Kviz općeg znanja: Za one koji preziru mrak neznanja
15 pitanja
Kviz općeg znanja: Samo će rijetki imati sve točno
Jedina talijanska luka u Istri: Zgodni gradić koji treba posjetiti i kada ne idete u Trst
Pravac Italija
"Rovinj za siromašne": Zgodni talijanski gradić koji treba posjetiti i kada ne idete u Trst
Novi kviz općeg znanja: Jedan koji ćete raspetljati kao od šale
15 pitanja
Novi kviz općeg znanja: Jedan koji ćete raspetljati kao od šale

Nastavi čitati

Ne propustite ni ovo
vijesti
Američke i sirijske snage gađale su ISIS-ova skladišta oružja
Niz udara
Amerika izvela snažne napade: "Pogodili smo 15 lokacija"
Drama u Splitu: Muškarac preminuo nakon uhićenja
Naložena obdukcija
Drama u policiji: Muškarac preminuo nakon privođenja!
Policija još pretražuje teren u Novom Vinodolskom, otkriveno stanje djece
Policija pretražuje teren
Svjedoci užasa u Novom Vinodolskom: "Trčali su, jedan je zaostajao. Vidjeli smo da je pun krvi"
show
Preminuo Mirko Perković Poky
tužna vijest
Pjevač omiljen među hrvatskim iseljenicima pronađen mrtav u hotelskoj sobi
Bogdan Beočanin u desetoj emisiji showa Supertalent
''koliko god to okrutno zvučalo...''
Je li ovaj mladić zaslužio ovako oštre komentare žirija u Supertalentu?
Marin Ivanović stoka priznao da se razveo
''najviše sam povrijedio roditelje''
Naš poznati reper priznao da se razveo i progovorio o borbi s ovisnostima
zdravlje
Kada i kako piti omega-3 kapsule? Ovo morate znati prije nego ih krenete uzimati
Piše nutricionistica
Kada i kako piti omega-3 kapsule? Ovo morate znati prije nego ih krenete uzimati
Što se događa s vašim krvnim tlakom kada uzimate dodatke vitamina D?
Evo što pokazuju istraživanja
Što se događa s vašim krvnim tlakom kada uzimate dodatke vitamina D?
7 namirnica bogatih proteinima koje žene starije od 50 godina trebaju jesti svaki tjedan
Za očuvanje mišićne i koštane snage
7 namirnica bogatih proteinima koje žene starije od 50 godina trebaju jesti svaki tjedan
zabava
Pokušao opljačkati umirovljenika na bankomatu, ovakav rasplet nije očekivao
Svirepi lopov
Pokušao opljačkati umirovljenika na bankomatu, ovakav rasplet nije očekivao
Otkrila neobičnu poruku koju je dobila prije leta i internet je poludio! Pogledajte što je pisalo
Zanimljivo
Otkrila neobičnu poruku koju je dobila prije leta i internet je poludio! Pogledajte što je pisalo
Prizor u Bosni natjerao ga je da se okrene i sve snimi! Pogledajte zašto
Urnebesno
Prizor u Bosni natjerao ga je da se okrene i sve snimi! Pogledajte zašto
tech
Problemi za oružje budućnosti: Ukrajinska vojska prestala je koristiti Andurilovu tehnologiju
Loše prošli i na testovima
Problemi za oružje budućnosti: Ukrajinska vojska prestala je koristiti Andurilovu tehnologiju
Rusi počeli dronovima loviti ukrajinske zrakoplove i helikoptere: "To je velika prijetnja i svakim danom postaje veći problem"
Nova primjena
Rusi počeli dronovima loviti ukrajinske zrakoplove i helikoptere: "To je velika prijetnja i svakim danom postaje veći problem"
Ukrajina pokazala dokaz da ima rješenje za ruske najopasnije dronove na mlazni pogon
Uspješan presretač
Ukrajina pokazala dokaz da ima rješenje za ruske najopasnije dronove na mlazni pogon
sport
Ivo Grbić briljirao na utakmici Karagumruka i Bešiktaša
Dobio čistu desetku!
Hrvat izludio velikana! Skupio 10 obrana, skinuo i penal, a onda je dobio posebnu pohvalu
Alonso pred otkazom? Real već ima spremnu zamjenu, Pérez cilja na poznato lice
trese mu se stolica
Alonso pred otkazom? Real već ima spremnu zamjenu, Pérez cilja na poznato lice
Španjolski mediji razapeli Real, spominju eru Luke Modrića i pitaju se: ''Gdje bi tek bili bez...''
Nakon novog kiksa
Španjolski mediji razapeli Real, spominju eru Luke Modrića i pitaju se: ''Gdje bi tek bili bez...''
tv
Supertalent: Audicijski nastup u dvanaestoj sezoni Supertalenta - Bogdan Beočanin
NAJEŽILI SMO SE!
Kao što su i Indexi sanjali, tako ćemo i mi sanjati ovu Bogdanovu izvedbu!
MasterChef: ANKETA: Renatina odluka nikome nije bila jasna! Što vi mislite?
OTKRIJTE NAM!
ANKETA: Renatina odluka nikome nije bila jasna! Što vi mislite?
Supertalent: Audicijski nastup u dvanaestoj sezoni Supertalenta - Jasminka Vuković
NEMA TREME!
Jasminka je stvorena za pozornicu! Je li i vas povela pjesma kao i Maju?!
putovanja
Spektakl iz pećnice: Jedini savjeti koji će vam ikada trebati za savršeno pečeno povrće
Dobro je znati
Spektakl iz pećnice: Jedini savjeti koji će vam ikada trebati za savršeno pečeno povrće
Prodaje se špilja na privatnom zemljištu! Cijena nije onoliko visoka kao što mislite
Jedinstvena investicijska prilika
Prodaje se špilja na privatnom zemljištu! Cijena nije onoliko visoka kao što mislite
Najljepši kolodvor na svijetu: Željeznička katedrala u europskom "gradu dijamanata"
"Lijepi mali kolodvor"
Najljepši kolodvor na svijetu: Željeznička katedrala u europskom "gradu dijamanata"
novac
Tvrtka žene kontroverznog ugostitelja dobila održavanje LNG broda vrijedno 4,72 milijuna eura
Milijuni tvrtki s jednim zaposlenim
Tvrtka žene kontroverznog ugostitelja dobila održavanje LNG broda vrijedno 4,72 milijuna eura
Poznati trgovački lanac odjeće i obuće na putu do bankrota. Sumnje vjerovnika izazvale su domino-efekt
ostalo 6 poslovnica
Poznati trgovački lanac odjeće i obuće na putu do bankrota. Sumnje vjerovnika izazvale su domino-efekt
Jedna od najopasnijih država i dalje privlači brojne turiste: "Morate spavati unutar sigurne zone. Nije za one sa slabim srcem"
Turistički procvat
Jedna od najopasnijih država i dalje privlači brojne turiste: "Morate spavati unutar sigurne zone. Nije za one sa slabim srcem"
lifestyle
Doris Dragović u bež kaputu brenda DeLight
MODEL BEZ KONKURENCIJE
Ni Doris Dragović nije odoljela najpopularnijem zimskom kaputu
Kada i kako piti omega-3 kapsule? Ovo morate znati prije nego ih krenete uzimati
Piše nutricionistica
Kada i kako piti omega-3 kapsule? Ovo morate znati prije nego ih krenete uzimati
Olja Vori u visokim čizmama brenda Max Mara
SVI IH ŽELE
U odličnom izdanju Olje Vori caruju čizme koje se ne isplati bacati iz ormara
sve
Preminuo Mirko Perković Poky
tužna vijest
Pjevač omiljen među hrvatskim iseljenicima pronađen mrtav u hotelskoj sobi
Doris Dragović u bež kaputu brenda DeLight
MODEL BEZ KONKURENCIJE
Ni Doris Dragović nije odoljela najpopularnijem zimskom kaputu
Bogdan Beočanin u desetoj emisiji showa Supertalent
''koliko god to okrutno zvučalo...''
Je li ovaj mladić zaslužio ovako oštre komentare žirija u Supertalentu?
Klara
Vrijedi probati

Svijetla točka kaotičnog zagrebačkog kvarta: Pizzerija u kojoj se jedu uzbudljive napoletane

Radi Klare vrijedi prijeći Savu i pronaći put do neodoljnivih napoletana napuhnutih rubova i pomno biranim sastojcima... NASTAVI ČITATI

Vezani sadržaj

  • Spud Bud Zagreb - 6 Hrana i piće
    Viralni hajp

    Zagreb je poludio za ovim jelom: Otvoren restoran koji poslužuje samo punjeni krumpir

  • Skenderica jesenski meni by chef Ivan Najdek & Mario Mihelj - 21 Hrana i piće
    Jelovnik s potpisom

    Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)

  • Klara Hrana i piće
    Vrijedi probati

    Svijetla točka kaotičnog zagrebačkog kvarta: Pizzerija u kojoj se jedu uzbudljive napoletane

 
Upravljaj obavijestima
© Punkufer
  • Impressum
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

404image

Piletina, varivo, tjestenina...

Prijavi se na naš newsletter
i otkrij recepte, savjete i trikove s
kojima ćeš izaći iz začaranog kruga 3
ista jela koja radiš svaki dan ;)

Please don't insert text in the box below!
close