Tema: #zagreb burger festival

Veliki test burgera: Što se isplati pojesti na Zagreb Burger Festivalu

15.9.2017
Zagreb Burger Festival

Stručni žiri sastavljen od kolega s portala Macho.hr, blogera Ivana Bengerija i Punkuferovaca ispitivao je sočnost mesa, kvalitetu peciva, umijeće kombiniranja sastojaka i kreativnost na Zagreb Burger Festivalu powered by Heinz te donio strašni sud...

Spice Up: Okusi Azije na Zagreb Burger Festivalu

21.9.2017
Spice up

Mirisna trgovina indijskih namirnica privremeno stanuje na Strossmayerovu trgu, a na njihovu kanalu na YouTubeu možete dobiti inspiraciju za pripremu finih i zdravih jela...

Mnogima najbolji u Zagrebu: 5 trikova za pripremu najsočnijeg cheeseburgera kod kuće

14.9.2017
Submarine burger - 2

Upotrijebite meso iz lokalnog uzgoja te ispecite pljeskavicu medium rare. Cilj je dobiti hrskavu površinu mesa, a istovremeno sačuvati sočnost i bogatstvo vrhunskog mesa.

Arboretum Chakula & Beer: Fažanski pub u koji se ide zbog odličnih burgera

15.9.2017
Zagreb Burger Festival - 48

Arboretum Chakula & Beer iz Fažane ponosi se svojim burgerima koji se temelje na pljeskavici od junećeg mesa crnog angusa.

Kredenca zdravlja: Zagrebačko "carstvo u kojem caruje drugarstvo“ s domaćom hranom

14.9.2017
Kredenca zdravlja - 4

U sklopu Krendence zdravlja nalazi se i mala kuhinja u kojoj se pripremaju svježi prešani sokovi sa 100-postotnim udjelom voća i povrća, različiti smoothieji i energetski krekeri.

Voliš ljuto? Zagreb Burger Festival organizira spektakl na kojem plaču i pravi muškarci

13.9.2017
Volim ljuto - 1

Iza tebe su 4 papričice, stiže peta. Znaš da si tek na pola puta, a jezik i grlo već gore. Pogledaš ostale, ljudi već odustaju. Misliš u sebi da se dobro držiš i obrišeš znoj s čela, ali onda ugledaš onu curu koja je upravo pojela Habanero kao da je smoki...

Slast & Mast: Novo odredište za sve ljubitelje najsočnijeg mesa

12.9.2017
Slast & Mast - 4

Slast & Mast novi je brend mesnih delikatesa koji nudi meso i suhomesnate proizvode napravljene tradicionalnim načinom te prezentirane u modernom ruhu.

Dubrovački Barba: "Recept za burger od hobotnice ne otkrivamo ni kuharima"

12.9.2017
Barba - 4

Savršena receptura za burger od hobotnice u Barbi se tražila mjesecima kako bi se smjesa lijepo povezala, a u rezultat se uvjerite na Zagreb Burger Festivalu...

punkufer.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice punkufer.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice punkufer.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se