Koliko delicija, ideja i mašte u prosincu. Ima li još koje jelo zimsko jelo koje još nismo probali, nešto što će oduševiti naše drage goste? Pitao se to tim zagrebačkog restorana Apetit. Stjepan Bistrički i Kristijan Kereša pripremili su zimski ručak koji će razveseliti goste u Masarykovoj ulici. Zanimljive kombinacije ova dva gastročarobnjaka naizgled izgledaju nespojivo, no vode nas na jedno novo putovanje koje ćemo poželjeti ponovno iskusiti. 

Kristijan Kereša i Stjepan Bistrički Kristijan Kereša i Stjepan Bistrički (Foto: Martina Cvek)

Uvertira u zimski ručak počinje torticom od svježeg sira s lješnjacima. Ova čarolija izgleda kao osvježenje na tanjuru. Koloristična i razigrana, to je slojevito predjelo pravo nadahnuće za juhu od kestena s okruglicom od jetre. Nakon toga uživajte u telećim obrazima s povrćem, a ostavite i malo mjesta za neodoljivo mirisni punč. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju