Tema: #Restoran

Iznenađujući restoran u autopraonici od kojeg će vam poteći sline

3.9.2018
Autopraonica

Restorani na benzinskim crpkama nisu nikakva novina u svijetu, ni u Hrvatskoj. No, jeste li ikada jeli u autopraonici?

Marko Palfi odlazi iz Mundoake: "Vidimo se opet, nekad, u nekoj novoj kuharskoj priči..."

30.8.2018
Mundoaka - 5

Marko Palfi, kuhar koji je promijenio gastronomsku priču Čakovca odlazi iz Mundoake u kojoj je bio nešto više od četiri godine...

Drukčiji od drugih: Hit mjesto u Korčuli za ljubitelje janjetine i domaćih njoka

28.8.2018
Pensatore - 3

Srdačni vlasnici Ante i Iskra ne skidaju osmijeh s lica čak ni za dana kad im se gost iz Norveške potuži na riblju juhu koja ima usitnjeno meso – jer kakvo je to jelo bez glave i repa...

Mama Mia! Mesni raj za odležane odreske i sočne koljenice

27.8.2018
Mama Mia - 10

Teleća koljenica koja se 24 sata priprema s povrćem i maslacem savršenstvo je bez mane zbog kojeg vrijedi potegnuti do susjedne Bosne i Hercegovine...

Restoran u planini s najboljim pogledom na švicarske Alpe

24.8.2018
Aescher Guesthouse - 5

Na planinu možete doći automobilom ili žičarom (Wasserauen-Ebenalp), a do restorana vodi uređena staza koju je potrebno prijeći pješke za što će vam biti potrebno oko petneaestak minuta.

35 kilometara od Zagreba: Predivni slovenski gradić idealan za poludnevni izlet

6.8.2018
Brežice - 5

Njegova povijest datira još od 1241. godine, kada je nosio ime Rein, odnosno Brdo. Grad se razvijao oko utvrde koja je podignutau 12. stoljeću kako bi se na ovom mjestu kontrolirao promet dolinom Save.

Splitsko carstvo falafela: Nakon Lude krave i Tatica je stigao u grad

7.8.2018
Daddy Cool - 5

Uz sočne loptice od mesa ili kozica u Daddy Coolu piju se kokteli na bazi soda-vode, mirisnog začinskog bilja i sirupa...

Tajni vrt na Korčuli u kojem složna braća rade čuda od janjetine

27.7.2018
Konoba Maha - 10

Majoneza od janjetine, kamenice s infuzijom bora i slaninom, kao i kultni makaruni odličan su razlog da skrenete s puta i prepustite nosu vodstvo do ranča u kojem miriše na začinsko bilje, vatru i dim...