Tema: #Restoran

Spaja nespojivo: Moderni prostor i domaća zagrebačka kuhinja nadomak Bundeka

18.3.2019
Miki\'s - 1

Skriveni gradski kutak okružen zelenilom i potočićem nudi zagrebačka jela pripremljena po domaćoj recepturi...

Dvorac na otočiću u kojem dan počinje - i završava mjehurićima

12.3.2019
Hotel Grad Otočec - 6

Grad Otočec je ne samo jedini dvorac na vodi u Sloveniji, već i jedini, između ratova uništeni, a potom obnovljeni dvorac u Dolenjskoj.

Dom bogova ili vrata u pakao: Hram hrvatskoj namirnici Tvrtka Šakote

6.3.2019
Tvrtko Šakota

Tiho, bez previše pompe chef Tvrtko Šakota otvorio je vrata autorskog restorana u kojem glavnu riječ ima hrvatska namirnica. Zašto Nav nikada neće imati terasu, koje jelo neće maknuti s jelovnika i što bi se trebalo dogoditi da zauvijek odloži "pištolj i značku" doznali smo u njegovom laboratoriju gastronomije...

Dobar roštilj u Zagrebu: Odlična rebarca, teleći ćevapi i vrući uštipci

5.3.2019
Brenner - 1

Kao zagrijavanje za teleće ćevape i prefina rebarca, u Brenneru nude vruće uštipke, domaće čvarke i druge "divotice"...

Matija Bogdan o bontonu u restoranu: "Gosti nam isplaćuju plaće, ali nekad poludim kad čujem što traže"

25.2.2019
Mundoaka - 1

O tome žale li se hrvatski gosti više ili manje od ostalih pitali smo chefa Matiju Bogdana, koji je nakon ljeta u korčulanskom De Canavellisu otišao u London uloviti treću Michelinovu zvjezdicu...

Ručak usred vinograda: Domaća hrana na jednoj od najljepših terasa u Sloveniji

22.2.2019
Zlati grič

Kad je riječ o tanjurima, nemojte da vas zavara rustikalni interijer i stol u prirodi. Chef Andrej Smogavc iz tradicije crpi nadahnuće za svoja jela, ali se ne boji koristiti moderne tehnike...

Gdje pojesti dobre pržene lignje u Zagrebu?

21.2.2019
Stara Sava

Meke, a hrskave, s tartarom i krumpirićima – definicija je hrvatske hrane za utjehu petkom. Donosimo prijedloge za sasvim solidne lignje...

Opsesija u restoranima: Kako prepoznati Michelinovog inspektora?

2.2.2017
Restoran

Kritičari Michelinovog vodiča u restorane dolaze nenajavljeno i u tajnosti, a sami plaćaju svoje obroke kako bi smanjili mogućnost da vlasnici utječu na njihovo profesionalno mišljenje o kvaliteti hrane.