Sastojci za božićni punč: 

1 limun
1 l crvenog porta
1 l soka od grožđa
2 štangice cimeta
6 klinčića
5 žlica smeđeg šećera
8 žlica grožđica

U trendu Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac

> Ho, ho, ho: 5 božićnih pića zbog kojih ćete zaboraviti na zimu

Priprema:

1. Limun operite vrućom vodom i izrežite na ploške. 

2. Ploške limuna zajedno s portom, sokom od grožđa, štangicom cimeta i klinčićem stavitie u lonac i na laganoj vatri zakuhajte.

3. Dodajte smeđi šećer,
pustite kratko da se arome razviju pa zatim procijedite. 

4. Ubacite po malo grožđica u svaku čašu i zalijte punčem.