Na Maldivima se otvorio zapanjujući novi rezort po imenu Lux North Male Atoll. On donosi malu revoluciju u smještajnim kapacitetima u ovom tropskom raju u Indijskom oceanu.

Riječ je o luksuznom selu na vodi koje se sastoji od sveukupno 67 dvokatnica u laguni, ali i na plaži. Svaka od njih opremljena je vlastitim bazenom te ugodnim lounge prostorom na krovu pet metara iznad lagune za relaksaciju i provode.

Maldivi Putovanja Kamo na more? Na Maldivima je u srpnju i kolovozu upola jeftinije nego u Hrvatskoj

Na krovu možete zatražiti masažu s pogledom na zvjezdano nebo, organiziranu filmsku projekciju, romantičnu večeru za dvoje ili popiti piće s društvom.

Singaporska grupa Miaja dizajnirala je izgled rezorta po uzoru na superjahte. Glavni im je cilj bio stvoriti komadić otočnog raja u kombinaciji s najmodernijim elegantnim interijerima u kojima ćete se osjećati kao kod svoje kuće.

Aerodrom na Maldivima - 4 Putovanja Pista usred oceana: Je li ovo najljepši ili najstrašniji aerodrom na svijetu?

Prostrane vile Lux North Male Atolla opremljene su monumentalnim krevetima, ogromnim dnevnim sobama, luksuznim kupaonicama te tuševima na otvorenom.

Smještaj se može rezervirati po cijeni od oko 1000 eura na noć za dvije osobe. No možete iznajmiti i cijeli rezort po „pristupačnoj“ cijeni od 158.000 eura za tri noćenja.

Kako izgleda ovaj rezort u najnižoj državi na svijetu, pogledajte u našoj fotogaleriji.

7 mjesta koja bi uskoro mogla nestati s lica Zemlje: Posjetite ih prije nego što bude prekasno Madagaskar Maldivi Salar de Uyuni - 8 +14 Salar de Uyuni - 6

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju