Istra predstavlja pravu oazu za sve ljubitelje odmora u prirodi, kulturnih sadržaja i luksuznog uživanja. Ovaj prekrasan poluotok nudi raznovrsne mogućnosti za opuštanje, istraživanje i uživanje u tradicionalnoj istarskoj kuhinji, a nadaleko je poznato kako je Istra jedna od najaktivnijih destinacija u Hrvatskoj i to 365 dana u godini. Sezona ovdje ne prestaje u rujnu, već samo poprima neki drugi oblik, s nekim drugim sadržajima. U nastavku vam donosimo nekoliko izdvojenih ponuda za jesenski odmor u Istri.

Jesenski wellness odmor u Novigradu - Hotel Nautica 4*

Jedna od najboljih ponuda za odmor u Istri je jesenski wellness odmor u Novigradu, u luksuznom Hotelu Nautica 4*. Ovaj paket uključuje 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka ili polupansiona za 2 osobe, s cijenom već od 179 eura. No, što ovu ponudu čini posebnom? Hotel Nautica 4* nudi ne samo udobne smještajne jedinice, već i pristup impresivnom wellness centru. Ovdje se možete potpuno opustiti u bazenu, whirlpoolu i saunama. Očekuje vas šarmantna atmosfera, prekrasne šetnice uz more i izvrsni restorani s lokalnim specijalitetima. Ponudu potražite na ovom linku

Jesenski wellness odmor na jugu Istre - Hotel Premantura Resort 4*

Za one koji više vole južni dio Istre, tu je ponuda za jesenski wellness odmor u luksuznom Hotelu Premantura Resort 4*. Ovaj paket uključuje 2 ili 3 noćenja s polupansionom za 2 osobe po cijeni već od 298 eura. Osim udobnog smještaja, gosti mogu uživati u raznovrsnim wellness sadržajima te osvježavajućem vanjskom bazenu. Premantura i okolna područja nude pregršt atrakcija i aktivnosti, a možete posjetiti i obližnji Nacionalni park Brijune. Ponudu potražite na ovom linku.

Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel

Za one koji žele kombinirati luksuzan smještaj i wellness s poviješću i kulturom, Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel, nudi izvanredan paket od 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe po cijeni od 380 eura. Gosti će se razmaziti opuštanjem u Spa & Wellness centru i uživati u gostoljubivosti ovog luksuznog hotela. Pula, poznata po svojoj bogatoj antičkoj povijesti, nudi mnogo zanimljivih atrakcija, uključujući impresivni amfiteatar. Ponudu potražite na ovom linku.

Hotel & Casa Valamar Sanfior 4 u Rapcu*

Za obitelji i one koji traže više obiteljski orijentiranu destinaciju, Hotel & Casa Valamar Sanfior 4* u Rapcu nudi paket od 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina po cijeni već od 224 eura. Osim wellness sadržaja, gosti mogu uživati u korištenju unutarnjeg bazena. Rapac je pitoreskno mjesto smješteno uz obalu, okruženo predivnom prirodom i šljunčanim plažama, što ga čini idealnim za obiteljski odmor. Ponudu potražite na ovom linku.

Spektakularan Odmor u Luksuznom KEMPINSKI HOTELU ADRIATIC 5*

Za vrhunski luksuz i nezaboravan doživljaj, luksuzni KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC 5* u Savudriji nudi spektakularan odmor. Paket uključuje 2 noćenja na bazi gourmet doručka za 2 osobe po cijeni već od 299 eura. Gosti će se prepustiti potpunom opuštanju u Carolea Spa te uživati u luksuzu ovog hotela smještenog uz obalu Jadranskog mora. Ponudu potražite na ovom linku.

U Istri se nudi nevjerojatna paleta odmora, od wellnessa i opuštanja do istraživanja bogate kulture i povijesti. Ovisno o vašim interesima, Istra ima nešto za svakoga, a Crno jaje donosi najbolje ponude kako biste iskusili sve čari ovog prekrasnog dijela Hrvatske.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju