Kada budemo smjeli putovati, zaputit ćemo se na neku idiličnu destinaciju poput Val d'Herensa u Švicarskoj gdje se skriva i ova šarmantna planinska koliba.
Izdiže se na sunčanoj padini na 1600 metara nadmorske visine, a okružena je predivnom prirodom i jasnim pogledom na moćnu planinu Valais.

Riječ je o potpuno preuređenoj kućici staroj oko 200 godina koja se nalazi podno sela Eison La Crettaz. Izvana je restauriran starinski izgled kućice, dok je unutrašnjost preuređena na moderan način.

Slika nije dostupna Putovanja Kakav pogled! Kućica s idiličnom terasom u blizini Pazina za odmor duše i tijela

Kućica ima dva kata, a prostire se na 67 četvornih metara. Obuhvaća spavaću sobu i dnevni boravak s kaučem za maksimalno četiri odrasle osobe. U sklopu kuće nalazi se kupaonica, prostor za pranje i sušenje rublja, ali i velika kuhinja s blagovaonicom.

U kuhinji je moguće naći svu potrebnu aparaturu za uživanje u tradicionalnim gastronomskim delicijama ovoga prostora – od raclette pećnice za topljenje sira do pribora za fondue. Na raspolaganju vam je i vanjska terasa na kojoj se nalazi roštilj.

Slika nije dostupna Putovanja Vila "na moru" u okolici Primoštena u kojoj bismo rado dočekali ljeto

Zbog svojeg geografskog položaja, ovo je za mnoge idealna destinacija za zimovanje, ali i ljetovanje. Inače se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb, no zbog trenutne situacije nema slobodnih datuma za posjet.

Dok se situacija s pandemijom koronavirusom ne smiri možemo uživati u fotografijama i maštati.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju