Mirna kućica okružena zelenilom sjajno je mjesto za odmor duše i tijela. Poput ove vikendice Rossa, koja se nalazi u sklopu resorta Čiže u središnjoj Istri, a koji je 2016. godine otvoren u Trvižu. Resort se prostire na oko 31.000 četvornih metara, ograđen je visokom ogradom te je udaljen otprilike 11 kilometara od Pazina.

Slika nije dostupna Putovanja Vila "na moru" u okolici Primoštena u kojoj bismo rado dočekali ljeto

Rossa je kućica na dva kata od 74 kvadrata koja može maksimalno ugostiti šest gostiju. Nudi dvije spavaće sobe s tri kreveta i pripadajućim kupaonicama, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom. Tu je i prekrasna terasa s čarobnim pogledom na zelenu okolicu.

U sklopu modernog resorta nalazi se i restoran s barom koji služi istarske specijalitete napravljene od lokalno dobavljenih namirnica. Ako se pak želite sami iskušati u pripremi slasnih jela, na raspolaganju vam je i zajednička terasa s roštiljem na otvorenom.

Slika nije dostupna Putovanja 30 minuta od Zagreba: Kuća s bazenom za fantastičan odmor

Gostima resorta na raspolaganju je i bazen za osvježenje u toplijem dijelu godine koji je opremljen ležaljkama, suncobranom i vanjskim tuš-kabinama, ali i besplatni parking.

Vikendica Rossa iznajmljuje se preko Airbnba po cijeni od 900-tinjak kuna za noć. Što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju