Pine Lodge je šarmantna kućica izgrađena u Hlevcima u Gorskom kotaru, te predstavlja dobar izbor za odmor kako u hladnijem, tako i u toplijem dijelu godine. Štoviše, ovo je mjesto idealno za sve one koji žele iskusiti život u divljini, ali se ne žele previše udaljavati od civilizacije.

Slika nije dostupna Putovanja Stisni reset: Kućica na vrhu brda kod Rakovice idealna za potpuno opuštanje

Na prvi pogled učinit će vam se kao da ste izolirani od ostatka svijeta – u blizini biste mogli naići na divlje životinje poput srna, djetlića i zečeva – no prva trgovina, ljekarna i restoran nalaze se svega pet minuta vožnje automobilom.

U kućici se nalazi dvije spavaće sobe za maksimalno četiri osobe. Na raspolaganju vam je i vlastita kupaonica s tušem, mini kuhinja s blagovaonicom te prostor za sjedenje s televizorom. Poslužiti se možete i besplatnim Wi-Fijem.

Slika nije dostupna Putovanja 225 kuna za noćenje: Šumska kućica kod Mrežnice savršena za prave pustolove

Pine Lodge je okružen lijepim vrtom u sklopu kojeg se nalazi i oprema za roštilj namijenjena za pripremu hrane na otvorenom.

Kućica se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 1150 kuna za noćenje. Kako ona izgleda iznutra, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju