Bijeg u prirodu najbolji je način za resetiranje i opuštanje od stresne svakodnevnici. Baš zato izgrađena je i kućica Grabovac u Rakovici u Karlovačkoj županiji.

Izgrađena je na vrhu brda te ima prekrasni pogled na obližnja polja i planine. Smještena je na mirnom mjestu bez prometa, pa je namijenjena za istinske ljubitelje boravka na otvorenom. Ujutro vas budi pjev ptica, dok krošnje stabala stvaraju ugodan hlad tijekom cijelog dana.

Koliba Šume pjevaju u Gorskom kotaru - 6 Putovanja Šume pjevaju: Koliba u Gorskom kotaru za robinzonski odmor na 1000 metara visine

Drvena kućica se nalazi u blizini poznatih Baraćevih špilja, a u okolici su i brojne druge prirodne ljepote koje bi idealno bilo istražiti na biciklu.

Maksimalno može primiti četiri do šest osoba, a obuhvaća minijaturnu spavaću sobu, dnevnu sobu s trosjedom te dodatni prostor za spavanje pod krovom. U njoj se nalazi i potpuno opremljena kuhinjica, kupaonica s tuš-kabinom, ali i lijepa terasa.

Slika nije dostupna Putovanja 100 kuna na noć: Kućica za opušteni vikend-izlet u prirodi blizu Trakošćana

Kuća Grabovac može se iznajmiti preko internetske platforme Airbnb po cijeni od šestotinjak kuna na noć. Kako ona izgleda i što sve pruža, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju