Dedin ranč šarmantna je kućica smještena usred šume na šest kilometara makadamske ceste od Tounja u Karlovačkoj županiji.

Izgrađena je u blizini rijeke Mrežnice, pruža maksimalnu privatnost te je idealno mjesto za sve one koji žele pobjeći od užurbanosti grada i stresne svakodnevnice. Tu ćete uživati u miru i tišini koju narušava samo pjev ptica i vjetar što prolazi kroz krošnje topola.

Slika nije dostupna Putovanja Stisni reset: Kućica na vrhu brda kod Rakovice idealna za potpuno opuštanje

Dedin ranč namijenjen je osobama u potrazi za robinzonskim smještajem, točnije na raspolaganju vam je pet ležaja za maksimalno pet ljudi. Kućica nije opremljena klasičnom kupaonicom, već ima vanjski solarni tuš s kišnicom te poljski WC.

Uživati možete i na prostranoj terasi s roštiljem i pekom, a po potrebi možete iznajmiti i agregat za struju. Treba imati na umu da se gosti sami moraju pobrinuti za pitku vodu, ali i posteljinu.

Dedin ranč smješten je na vrlo zanimljivom mjestu – 90 kilometara od Zagreba i pedesetak kilometara od Plitvičkih jezera. Svakako treba razgledati i Tounj u neposrednoj okolici, koji je poznat po dvokatnom kamenom mostu i brojnim neistraženim špiljama.

Koliba Šume pjevaju u Gorskom kotaru - 6 Putovanja Šume pjevaju: Koliba u Gorskom kotaru za robinzonski odmor na 1000 metara visine

Tu je i cesta Jozefina, stvorena za bicikliranje i vožnju motorom, a u blizini možete isprobati i rafting.

Dedin ranč iznajmljuje se na internetskoj platformi Airbnb po cijeni od 225 kuna za noćenje. Kako izgleda to robinzonsko mjesto za odmor, provjerite u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju