Pariz, poznat kao Grad Svjetla, jedan je od najljepših i najromantičnijih gradova na svijetu. Smješten na obalama rijeke Seine, Pariz je kulturno, umjetničko i gastronomsko središte s bogatom poviješću i nevjerojatnom arhitekturom. Grad je dom mnogim svjetski poznatim znamenitostima poput Eifelova tornja, muzeja Louvrea i katedrale Notre-Dame. Ulične kafiće, šarmantne avenije i slikoviti parkovi čine Pariz savršenim mjestom za istraživanje i uživanje u jedinstvenom francuskom šarmu.

Pariz, grad ljubavi i svjetla, nudi bezbroj nezaboravnih iskustava. Jedno od njih svakako je boravak u hotelu s pogledom na ikonični Eifelov toranj. U ovom članku donosimo vam pregled hotela u Parizu koji nude spektakularne poglede na ovu znamenitost.

1. Shangri-La Hotel, Paris

Smješten u bivšoj rezidenciji princa Rolanda Bonapartea, Shangri-La Hotel Paris nudi luksuzan smještaj i nezaboravan pogled na Eifelov toranj. Hotel također ima vrhunski restoran La Bauhinia, i luksuzni wellness centar.

2. Pullman Paris Tour Eiffel

Ovaj moderni hotel smješten je samo nekoliko koraka od Eifelova tornja. Većina soba ima balkone s pogledom na toranj, što ga čini idealnim za turiste i poslovne putnike koji žele uživati u pogledu na jednu od najpoznatijih svjetskih znamenitosti. Pullman Paris Tour Eiffel također nudi restoran Frame s terasom i pogledom na toranj.

3. Le Meurice

Le Meurice je simbol pariškog luksuza s povijesti koja seže više od dva stoljeća unatrag. Ovaj hotel nudi luksuzne sobe i apartmane, a mnoge od njih pružaju pogled na Eifelov toranj, što dodaje dašak romantike vašem boravku. Hotel se također može pohvaliti s dva restorana s Michelinovim zvjezdicama, Le Meurice Alain Ducassei i Le Dali.

4. Hôtel Plaza Athénée

Ovaj legendarni hotel smješten je na aveniji Montaigne, srcu pariške modne četvrti. Njegove sobe i apartmani s balkonom pružaju veličanstveni pogled na Eifelov toranj, posebno uvečer kada toranj svjetluca. Gosti mogu uživati u ekskluzivnom Dior Spa i elegantnim restoranima koje vodi slavni kuhar Jean Imbert.

5. The Peninsula Paris

The Peninsula Paris kombinira francuski šarm i azijski luksuz. S terase restorana L'Oiseau Blanc pruža se jedan od najljepših pogleda na Eifelov toranj, čineći ovaj hotel savršenim mjestom za romantičnu večeru. Hotel također nudi luksuzni spa centar i unutarnji bazen.

Boravak u Parizu s pogledom na Eifelov toranj pruža jedinstvenu kombinaciju romantike i luksuza. Uživanje u spektaklu svjetlucanja tornja iz udobnosti svoje sobe ili terase stvara nezaboravne uspomene, a vama preostaje da se prepustite trenutku uz najbolji pogled i najdraže osobe.

Želite na Olimpijske igre u Pariz biciklom? Pridružite se Mladenu Gaćeši koji kreće u svoju četvrtu olimpijsku avanturu Biciklom na Olimpijske igre - 20 Biciklom na Olimpijske igre - 19 Biciklom na Olimpijske igre - 18 +16 Biciklom na Olimpijske igre - 17

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju