Mobilna kućica Bella Vista nalazi se u mjestu Čelina koje je otprilike četiri kilometara udaljeno od grada Omiša.

Ovaj bungalov izoliran je od ostalih susjeda te se nameće kao idealno mjesto za sve one koji žele uživati u odmoru u miru i tišini te s pogledom na prekrasnu prirodu.

Kuća Studeno, Kočevje, Slovenija - 5 Putovanja Nedaleko od granice s Hrvatskom: Kuća usred šume idealna za punjenje baterija u dobrom društvu

Bella Vista je klimatizirana, a obuhvaća dvije spavaće sobe za maksimalni boravak pet osoba. Na raspolaganju vam je dobro opremljena kuhinja sa svim potrebnim sitnicama za udoban odmor, dnevni boravak i dvije kupaonice.

Ispred bungalova nalazi se natkrivena terasa s veličanstvenim pogledom na more i otok Brač koja je otprilike 10-ak minuta hoda udaljena od prve plaže.

Terasa s pogledom na more i otok Brač Terasa s pogledom na more i otok Brač (Foto: Airbnb.com)

Na terasi ćete naći i ljetnu kuhinju s roštiljem za pripremanje jednostavnih, ali ukusnih jela te stol sa stolicama za uživanje u hrani i dobrom društvu.

Poslužiti se možete i jaccuzijem koji se nalazi na terasi, neograničenim internetom te s dva besplatna parkirna mjesta.

Kamena kućica Lucky na Lošinju - 6 Putovanja Na divnom Lošinju: Kamena kućica od 40 kvadrata za savršeni odmor udvoje

Bungalov Bella Vista iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 745 kuna za noćenje. Što se sve nudi ovdje, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

200 metara od plaže: Kućica na Hvaru idealna za one koji traže mir i tišinu Matanova seoska kućica, Hvar - 8 Matanova seoska kućica, Hvar - 7 Matanova seoska kućica, Hvar - 4 +4 Matanova seoska kućica, Hvar - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju