Ako ste željeli posjetiti Manchester, evo dobre prilike. Pronašli smo povoljne povratne aviokarte za Manchester iz Splita u listopadu, stoga ako ste zbog virusa otkazali sva putovanja, iskoristite priliku i otputuje u ovaj poznati studentski grad.

Ako želite posjetiti mjesto u kojem ćete uživati u replici kafića Central Perk iz serije Prijatelji, onda je Manchester pravi odabir za vas, a pročitajte i naše ostale savjete što raditi u ovom gradu.

Do Manchestera u listopadu povoljno iz Splita možete u sljedećim terminima:

6. 10. 2020. – 13. 10. 2020. – 91 euro
8. 10. 2020. – 15. 10. 2020. – 69 eura
13. 10. 2020. – 20. 10. 2020. – 71 euro
15. 10. 2020. – 22. 10. 2020. – 71 euro


Let do Manchestera iz Splita traje 2 sata i 50 minuta, a vozite se avioprijevoznikom easyJet. Bitno je i da se podsjetite koje su dimenzije prtljage za pojedinu aviokompaniju, a prije kupnje avionskih karti obvezno pročitajte članak i saznajte zašto se cijene avionskih karata mijenjaju na dnevnoj bazi.

Engleski grad studenata i glazbe u kojem ćete se zabaviti bolje nego u Londonu Manchester +0 Manchester

U navedenu cijenu uključen je jedan komad ručne prtljage dimenzije 56 x 45 x 25 cm, a maksimalna težina nije propisana.

Obvezno prije kupnje avionske karte provjerite uvjete otkazivanja ili promjene te što vam aviokompanija u slučaju otkazivanja ili više sile nudi. Na poveznici provjerite sve važne informacije vezane za putovanja, otkazivanja i refundacije kod ovog avioprijevoznika. Također, vodite računa i o tome koji su uvjeti ulaska za strane državljane u Englesku.

Ako se odlučite na let, slijećete na aerodrom MAN Manchester, a do samog centra Manchestera trebat će vam do maksimalno 30 minuta vožnje, ovisno o prijevoznom sredstvu koje odaberete. Na raspolaganju su vam vlak, autobus, tramvaj i taksi, a naša je preporuka da putujete vlakom. Za kartu ćete trebati izdvojiti 4 eura, a preporučujemo vam je da je kupite putem aplikacije getmethere i da aplikaciju koristite za kupnju karti za javni prijevoz.

Uživajte u Manchesteru, upoznajte taj studentski grad i dobro se zabavite. No i dalje se čuvajte i ne dovodite u situacije opasne po vaše zdravlje. Ipak, o tome će ovisiti i vaše sljedeće putovanje. Sretan put!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju