Kockice su zavladale Hrvatskom i mogu se vidjeti na automobilima, odjevnim kombinacijama, pa i na ručnicima za plažu, a na Foodballerki ćemo sutra premijerno predstaviti i CroBurger – jedinstveni trobojni burger. Pripremit će ga na kućici Kitchen & Grill Plac u nedjelju, 15. 7. u 14 sati, što će biti sjajna uvertira za utakmicu. Croburger, burger 'Iznad svih' burgera, kako ga od milja zove autor Joško, autohtoni je hrvatski proizvod, a njegovo je pecivo obojeno u boje hrvatske zastave. Pri izradi peciva nisu korištena umjetna bojila, već ona prirodna od cikle i borovnice.

Promjer ovog gigantskog CroBurgera veći je od 43 cm, a osim karakterističnog peciva burger obogaćuju domaća hrvatska junetina, coleslaw salata i umak 'Plac'. To jednostavno morate probati!

Poznato je da se Strossmayerovu trgu gledaju utakmice pa će se tako gledati u nedjelju od 17 sati i veliko finale, a novost je da Foodballerka ide u produžetke. Iako je Festival trebao završiti 15. 7. sa završetkom Svjetskog nogometnog prvenstva, Festival će raditi i u ponedjeljak, 16. 7., kada na velikom ekranu od 12 kvadratnih metara pratimo prijenos dočeka hrvatske nogometne reprezentacije.

Više informacija na webu (www.foodballerka.hr) i Facebooku (www.facebook.com/foodballerka/).

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju